Jarda66 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Neví někdo jak ve hře - Split/Second: Velocity - změnit ovládání? Nikde jsem v tom takovou volbu nenašel a jak má ta hra plyn a brzdu na předních spouštích tak absolutně nejsem schopen tu hru hrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Ja, kdyz jsem ji hral, tak mela plyn a brzdu normalne na LT a RT. Ty to mas na LB a RB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Mám plyn a brzdu na LT a RT, ale to je právě špatně, absolutně to na tohle hrát neumím, potřebuji to na tlačítka A a X ale to mi nejde přenastavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Tak to nevim, jestli to jde prenastavit. Ale doporučuji si zvyknout na toto ovladani, protoze je u drtive vetsiny her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Tak to bohužel nepůjde, už jsem to zkoušel třeba i na Shiftu 1 a musel jít pryč, prostě to tak neumím hrát. Ale taky je pravda, že 99% her to ale umožňuje přenastavit, nechápu tu demenci tvůrců, udělat jedno fixní ovládání bez možnosti změny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Většina her to opravdu podporuje, muj maly bratr ma male ruce na LT+RT, takze mu to take prenastavuju. A jeste jsem se nesetkal s tim, ze by to neslo, ale mas pravdu, je to demence. Nekteri vyvojari mi prijdou uplne mimo, ale to vsichni maji nedomyslene hry. Treba EA a NHL, pustim Ultimate Team, dam vyhledavat zapas a ono to po 10 vterinach napise souper nenalezen. To me ale nezajima, chci vyhledavat dal, ale to musim zase zmacknout 5 tlacitek. Taky demence, ze to nemuze vyhledavat porad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibi Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Nechci Vám do toho mluvit, ale mám pocit, že LT a RT jsou analogový páčky (čim víc mačkáš, tím víc přidáváš nebo naopak brzdíš) a to se rozhodně nedá nahradit A a X ani jinýma tlačítkama. A hrát závodní hry pouze v poloze plný plyn nebo plná brzda upřímně moc nejde (aspoň na vyšší obtížnost). Pokud to takhle nevyhovuje a závodní hry Vás baví, tak doporučuji pořídit volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Všechny ostatní závodní hry hraju na nastavení plyn + brzda na tlačítka A + X a plně mi to vyhovuje. Na celkem drahém force feedback volantu jsem hrál párkrát na PS2 a už nikdy více... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 no ale ma pravdu, plyn a brzda jsou na triggerech prave proto ze jsou analogove nicmene u hry typu splitsecond je to uplne jedno a tlacitka by poslouzila stejne dobre nebo i lepe holt se ale musis smirit s tim ze to zmenit nejde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Nechápu, co je to za problém udělat do hry ovládání s možností změny. Tohle musel vymyslet a schválit retard aby to nešlo změnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.