posta2005 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Ahoj lidi, potreboval bych radu, hackl jsem si wiicko, funguje me to bez problemu ale .. obaly od her mam prazdny stahl jsem si obaly od her a nakopiroval jsem to do slozky jako je to tady http://www.wiihack.cz/321/usb-loaders-nacitani-her-z-disku/, viz.uprava usb loaderu,jenze tam je usb loader zdrejme jiny nez mam ja, ja mam usb loader gx,prosim o radu jak udelat aby se me zobrazovaly obaly od her, nemam wifinu, jak mam nastavit cestu v usb loaderul, to fakt neni jasny, kdo mě poradi tomu budu fakt hodne vděčnej. prosim Jirka prosim piste, na icq 568261818 nebo na email: jirkastrelec@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Muzes sem napsat kam jsi to nakopiroval? Posli printscreen anebo napis do ktereho adresare (slozky) jsi co dal at zname vychozi stav. Ze ty jsi ani nevytvoril nove adresare: 2D, 3D, disc a full? Na tom linku co jsi uvadel je to dobre napsane: http://www.wiihack.cz/321/usb-loaders-nacitani-her-z-disku/ Prece tady pisou: "stačí ho pak rozbalit do správné složky a máte připraveny obrázky na všechny možné hry" Takze pozor na to, do spravne slozky a ne, ze to nakopirujes jak te napadne. Ostatni potrebne je tady: http://wiitdb.com/Main/Downloads Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Ne nic takove jsem nevytvoril udelal jsem to jak je to na tom linku, takze sd/usb_loader/covers/png,ale stejne to neslo, tak fakt nevim prosim porad mi jaky slozky mam udelat a hlavne kam zda hned to sd/... a nebo do sd a nejste tam do nejake co tam mam, jsem zoufalej, To je prave ono, pozor na to do spravne slozky jenze ja nevim do jake slozky , to mam dat tam jak jsem to mel jsem to smazal takze ted fakt nevim, jsem z toho docela spatnej, tak jsem uplne na zacatku , mam teda usb loader gx tam na te strance pisou o nejakym jinym jo a prosim te nemas icq, bylo by lepsi psat si prez nej. dik moc Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Ale ne, tak se opravdu nikam nedostaneme, tak znovu a uz nic nemaz. Otevri SD kartu a bez do adresare :\usb-loader\covers (tedy nikam jinam nechod a nic jineho nedelej). Az budes v adresari :\usb-loader\covers tak tam vytvor 4 nove podadresare: - 2d - 3d - disc - full Potom si stahnes ty 2D a 3D obaly napr. tady http://wiitdb.com/Main/Downloads Prvne ty 2D obaly rozbalis do adresare :\usb-loader\covers\2d a potom 3D obaly rozbalis do adresare :\usb-loader\covers\3d Obdobne muzes pokracovat s potisky her do adresare disc a pripadne booklety muzes rozbalit do adresare full. Je na tom stale jeste neco k nepochopeni? Ja tomu taky nerozumim, ale alespon ctu co pisou, vzdyt to tam mas vsechno napsane. To jsem tedy zvedav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Diky, takze si vytvorim SD/usb-loader/covers/2d/3d/disc/full, je to tak ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Akorat,ze teda 2d tam neni tam jsou pouze 3d disc, jo a nevim co je to full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Synku, deda pravil: "komu neni rady, tomu neni pomoci". Proc me porad zkousis? Tak jeste jednou. Premisti se do adresare (slozky) SD karty :\usb-loader\covers\ a tam vytvor 4 nove podadresare (slozky): - 2d - 3d - disc - full Cti co pisu! A ne to, co se ti hodi. Cti hlavne pozorne, vzdyt jinak to snad uz ani napsat nejde. Ze ty si ze mne strilis a delas srandu? Diky, takze si vytvorim SD/usb-loader/covers/2d/3d/disc/full, je to tak ??? Ne neni, to jsem opravdu nenapsal !!! Na SD karte mas mit adresare: :\usb-loader\covers\2d :\usb-loader\covers\3d :\usb-loader\covers\disc :\usb-loader\covers\full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Posledni pokus: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 dik a co ted kdyz to mam stejne me to nepujde zkousel jsem, to prosim te nemuzes me dat icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Moje icq je 568261818 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 2d covers tam nemam na te strance, tak jsem dal 3d do 3d a disc do disc, a full nevim co je, tak jsme to nechal prazdny stejne jako 2d, tak co mam delat, ted, prosim , ale fakt by bylo lepsi kdyby jsi me dal taky icq at me poradis pres nej nebo skype. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Prosimm pomoz mi, ja fakt nevim co mam delat potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Prosim Uživatele Nanaki aby me pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 To Helidare27: udelal jsem to presne jak mas ty a co mam delat ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Prosim te nemuzes me napsat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 2d covers tam nemam na te strance, 2D jsou treba tady: http://www.wiiboxart.com/artwork/cover/ a booklety tady: http://www.wiiboxart.com/artwork/coverfull/ Na SD kartu si jeste dopln titles.txt a databazi wiitdb.zip, aby si to k ID umelo priradit nazev. A to je vse. Ja jsem potreboval ulozit zalohy her na USB disk at zbytecne nenicim mechaniku, tak jsem to vyzkousel a ono to funguje. Zaroven jsem potreboval nastavit region free, nebot jsem sice koupil hromadu levnych her, ale v provedeni USA misto PAL. Az budes kopirovat hry na USB disk tak staci vlozit hru do mechaniky Wii, spustit USB-Loader a na ovladaci stisknout tlacitko "-" minus. Tim jednoduse vytvoris zalohu hry na USB disk a hru uz muzes navzdy odlozit do supliku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 to je ok a mam tam tu slozku titles.txt vytvorit a nebo jen zkopirovat ten soubor nebo kam to mam dat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 A muzu nejak udelat to ze to jak jsi me poslal na 2d abych to cele rozbalil do 2d abych nemusel postupne to samy ty full a ten soubor titles.txt a wiitdb.zib to mam dat take na sd/usb-loader-covers/ a tam nebo jen na tu sd kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Tak si stahni jen ty 2d, ktere potrebujes. To snad neni takovy problem si stahnout 5 nebo 6 souboru. Ty titles.txt a wiitdb.zip na SD kartu do :\usb-loader\ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 ne to neni vubec problem, a pak by se to melo samo nacist?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 a stejne to nejde.!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 nemuzu mit neco blbe nainstalovany v tom usb loaderu gx??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Tak nejde me to tak ja pockam, my si chceme udelat vifinu a pres ni by to nemel byt problem je to tak?? ale mam z jedny veci strach nemuzu to pak nejak updatovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 nemuzu mit neco blbe nainstalovany v tom usb loaderu gx??????? Muzes, ani bych se nedivil, kdys si pletes slozky se soubory. Tak vyzkousej jiny, napr. Configurable USB Loader: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=147638 Configurable USB Loader stahni, rozbal a uloz na SD kartu, pred tim ale odstran ten nefungujici usb loader. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 ja mam ten usb loader v sd/app/usb-nebo_loader gx, tak tuto slozku mam smazat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.