patver Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Neznate nekdo nejakou stranku,kde se daji stahovat filmy primo do PS3? Kdysi to slo z ulozto a z kinotipu,ted uz ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Hoj, některá úložiště mají mobilní verze svejch webů. Stačí napsat před adresu m a tečku (třeba m.uloz.to). Z tech by se teoreticky melo dat stahovat rovnou do PS3, ale nikdy jsem to nezkousel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duska33 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Mě to jde z czshare.com tedy šlo dlouho jsem to nezkoušel, ale musel jsem stahovat na připojenou flešku přímo do ps3 mi to nešlo, ale můžeš to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patver Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Z tou flashkou by mi to ani nevadilo.Vyzkousim,zatim dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patver Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Tak nic,ani m.ulozto a ani rovnou na flashku to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 m.ulozto de, ted sem si stahnul Golden Eye Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
patver
Neznate nekdo nejakou stranku,kde se daji stahovat filmy primo do PS3? Kdysi to slo z ulozto a z kinotipu,ted uz ne.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.