Frewwww Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Chtěl jsem se zeptat jestli jde stahnout na tento telefon nejnovejší android? Mam tam 2.1 rikami to, že mam nejnovejsi. A nejnovejsi není. Android marketu jsem nesehnal zadnou aplikaci ktera by ukladala aplikace, hry na kartu. Kdyz jsem nejakou sehnal tak tam nesla dat. Jetsli nejakou aplikaci znat tak prosim poradte. Dám thx. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 2.1 je na X8 nejnovější...a na tu druhou věc potřebuješ root tušim... http://androidforum.cz/ tady najdeš víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Frewwww
Chtěl jsem se zeptat jestli jde stahnout na tento telefon nejnovejší android? Mam tam 2.1 rikami to, že mam nejnovejsi. A nejnovejsi není.
Android marketu jsem nesehnal zadnou aplikaci ktera by ukladala aplikace, hry na kartu. Kdyz jsem nejakou sehnal tak tam nesla dat.
Jetsli nejakou aplikaci znat tak prosim poradte. Dám thx. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.