eraser17 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Mam PSP fat s CFW 3.52 M33-4 a to psp trosku dlhsiu dobu lezalo hodene v sufliku :) ale teras ho chcem pouzivat a chcem tam dat nejaky novy CFW len mi to nejde. viete mi poradit ktory je teras aktualny a hlavne ako ho tam dostanem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucanak Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 stáhni si oficiální fimware 6.39 a potom si tam dej CFW 6.39 PRO B7 nebo PRO B8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eraser17 Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 ano us som skusal, ale ked dam update tak mi to vyhodi chybu ze to nejde spustit, us som skusal asi 4 FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eraser17 Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 fakt nikto nevie poradit ako spravit ten update? netrebo nieco vpnut/zapnut/prepnut v recovery menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 musíš vymazat stare cfw a pak si tam dej 6.20 bro-b8 perma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eraser17 Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 a ako sa toho stareho CFW vlastne zbavym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 no ted si nejsem jisty u tohoto cfw bo je fest stary xD ale bud pťes pandoru a nebo stahni update toho cfw a spust ho. a tam by mel byt uninstal cfw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
eraser17
Mam PSP fat s CFW 3.52 M33-4 a to psp trosku dlhsiu dobu lezalo hodene v sufliku :) ale teras ho chcem pouzivat a chcem tam dat nejaky novy CFW len mi to nejde. viete mi poradit ktory je teras aktualny a hlavne ako ho tam dostanem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.