Royce Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Ahoj mám tu tenhle router od 02 , mam na něm zapojenej pc a ntbk normálně kabelem , ale chci mít ntbk přes wifinu , tak se ptam jestli by to nešlo nějak udělat ??? ..poradí někdo ? .... předem dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Royce Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Nikdo neví ????????????,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werty Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Má 802.11n, takže zajdi do nastavení routeru, většinou stačí zadat do adresního řádku 192.168.1.1, a zapni si tam wifinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Royce Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Má 802.11n, takže zajdi do nastavení routeru, většinou stačí zadat do adresního řádku 192.168.1.1, a zapni si tam wifinu. :D .. dík , ale já nevim jak zajít do toho nastavení routeru ..a kam zadat tu IP adresu ..nebo co to je ..a jak zapnout ..tu wifinu, předem děkuju za odpověd... EDIT: Takže jsem zistil jak se dostat do toho nastaveni routeru ..stačilo nahoru do vyhledavací lišty ..dát tohle číslo http://10.0.0.138/ .. ale .. ted nevím, co mám dělat v tom nastavení. EDIT2: tak se mi to teda povedlo .. wifina už jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 pokud se nepletu tak k tomuhle krámu byl i papír s návodem.... kde to určitě všechno bylo navíc tohle je základní nastavení routeru, který by sis měl projít při jeho instalaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Royce
Ahoj mám tu tenhle router od 02 , mam na něm zapojenej pc a ntbk normálně kabelem , ale chci mít ntbk přes wifinu , tak se ptam jestli by to nešlo nějak udělat ??? ..poradí někdo ? ....
předem dík za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.