Royce Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2011 Ahoj mám tu tenhle router od 02 , mam na něm zapojenej pc a ntbk normálně kabelem , ale chci mít ntbk přes wifinu , tak se ptam jestli by to nešlo nějak udělat ??? ..poradí někdo ? .... předem dík za odpovědi. Citovat
0 Royce Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2011 Nikdo neví ????????????,, Citovat
0 werty Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2011 Má 802.11n, takže zajdi do nastavení routeru, většinou stačí zadat do adresního řádku 192.168.1.1, a zapni si tam wifinu. Citovat
0 Royce Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2011 Má 802.11n, takže zajdi do nastavení routeru, většinou stačí zadat do adresního řádku 192.168.1.1, a zapni si tam wifinu. :D .. dík , ale já nevim jak zajít do toho nastavení routeru ..a kam zadat tu IP adresu ..nebo co to je ..a jak zapnout ..tu wifinu, předem děkuju za odpověd... EDIT: Takže jsem zistil jak se dostat do toho nastaveni routeru ..stačilo nahoru do vyhledavací lišty ..dát tohle číslo http://10.0.0.138/ .. ale .. ted nevím, co mám dělat v tom nastavení. EDIT2: tak se mi to teda povedlo .. wifina už jede. Citovat
0 LoCo99 Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2011 pokud se nepletu tak k tomuhle krámu byl i papír s návodem.... kde to určitě všechno bylo navíc tohle je základní nastavení routeru, který by sis měl projít při jeho instalaci Citovat
Otázka
Royce
Ahoj mám tu tenhle router od 02 , mam na něm zapojenej pc a ntbk normálně kabelem , ale chci mít ntbk přes wifinu , tak se ptam jestli by to nešlo nějak udělat ??? ..poradí někdo ? ....
předem dík za odpovědi.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.