Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Plošinovka na PSP?

Mígl

Recommended Posts

Díky všem.. Na tu Castelvanii jsem koukal ta nevypadá zle i když grafika nic moc ale hrát se bude asi dobře :)

Ještě nějaký?

Edit: ted jsem narazil na novou,vyšla někdy ted. "one epic games" kdyby někdo měl zájem je to docela návykoví :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na PSP

Asterix a obelix xxl

Lego hry (třeba indiana jones)

Secret agent clank

ratchet a clank

daxter

jack a daxter last frontier

toy story 3

crash team racing(poloplošinovka a polozávodní hra)

crash mind over mutant

Z psx(převedené ps1 hry na psp)

Crash bandicoot

spyro

croc

dál už nevím, a jestli se ti ani jedna z těch her nebude líbit tak....:)

Odkaz ke komentáři

Ou, koukal jsem na ten Shadow Complex na xbox a vypadá to fakt parádně 8)... škoda že něco takovýho na psp není:cry:, jinak plošinovky na psp je strašná spousta, ty nejlepší tu už vypsali ostatní, já teď hraju Prince of Persia: The Forgotten Sands, One Epic Game, pak né přímo plošinovku, ale když tu byl jmenovanej třeba Crash což bych řekl že není plošinovka úplně přesně, tak třeba série YS, což je sice RPG, ale sakra návykový... Včera sem stáhl The Oath in Felghana a do dnešní 17hodin jsem se nemohl odtrhnout od včerejším 18hodin zhruba :D a ještě je dobrá hra Prinny 2 Dawn of Operation Panties, Dood!, tu jsem taky hrál dlouho, dokud mně nezačala nudit :wohow:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu