Mígl Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Jsou nějaký pěkný plošinovky na psp? Třeba něco jako Shadow complex co byl na xbox live nebo jako Metal slug.. Díky za každý info :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Metal slug je na PSP taky, doporučuju. Jinak si vygoogli nějaký seznam psp plošinovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Metal sluga jsem právě hrál.. A google žádnej takovej seznam nenašel,už jsem to zkoušel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSc Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 ratchet & clank size matters :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 V PSP minis je Young thor (vyšel i PSP minis pack 2, na kterém je taky). A potom prince of persia: the forgotten sands Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Treba Castlevania: The Dracula X Chronicles - paradni hra, je to predelavka dilu ronso of blood a obsahuje i puvodni hru z psx portrait of ruin. Dnes uz je to ale na vetsinu hracu moc tezka hra takze ji zatracuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Díky všem.. Na tu Castelvanii jsem koukal ta nevypadá zle i když grafika nic moc ale hrát se bude asi dobře :) Ještě nějaký? Edit: ted jsem narazil na novou,vyšla někdy ted. "one epic games" kdyby někdo měl zájem je to docela návykoví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 ¨Hoď si tam Maria přes emulátor :) Budeš to mít jako kdyby to byl opravdovej GameBoy+s plným rozlišením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 ¨Hoď si tam Maria přes emulátor :) Budeš to mít jako kdyby to byl opravdovej GameBoy+s plným rozlišením No nad nim jsem taky přemejšlel :) je nějakej pěknej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumblebee1468626587 Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 a co Sonic Rivals to je plosiovka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Na PSP Asterix a obelix xxl Lego hry (třeba indiana jones) Secret agent clank ratchet a clank daxter jack a daxter last frontier toy story 3 crash team racing(poloplošinovka a polozávodní hra) crash mind over mutant Z psx(převedené ps1 hry na psp) Crash bandicoot spyro croc dál už nevím, a jestli se ti ani jedna z těch her nebude líbit tak....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Secre Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Ou, koukal jsem na ten Shadow Complex na xbox a vypadá to fakt parádně 8)... škoda že něco takovýho na psp není:cry:, jinak plošinovky na psp je strašná spousta, ty nejlepší tu už vypsali ostatní, já teď hraju Prince of Persia: The Forgotten Sands, One Epic Game, pak né přímo plošinovku, ale když tu byl jmenovanej třeba Crash což bych řekl že není plošinovka úplně přesně, tak třeba série YS, což je sice RPG, ale sakra návykový... Včera sem stáhl The Oath in Felghana a do dnešní 17hodin jsem se nemohl odtrhnout od včerejším 18hodin zhruba :D a ještě je dobrá hra Prinny 2 Dawn of Operation Panties, Dood!, tu jsem taky hrál dlouho, dokud mně nezačala nudit :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červenec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 to USB: myslel jsem jako 2D plošinovku jak píše Secre ale díkec určitě s toho něco testnu.. to Secre: jj ten Shadow Complex jsem projel jednim dechem..hodně luxusní plošinovka,dá se říct že asi nejlepší co je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.