reK5xB Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Dobrý den, existuje prosím nějaký program na PSP ve stylu teamvieweru? Potřebuju se z PSP připojit na můj stolní počítač přes internet. Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 použij psp ftp link http://zx81.zx81.free.fr/serendipity/index.php?/archives/13-guid.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Jestli myslíš aby jsi měl obraz PC na svém psp tak je to PSPDisp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Wawe> tam nepsal že chce mit obraz z pc na psp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 SRY ZE SE PTAM TU ALE NECHCU SPAMOVAT :-D ...3lo by nějak udělat abys si mohl z PSPcka posilat nějaké SMSky nebo aspon posilat maily z internetu(nebo sms z brany :-D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 SRY ZE SE PTAM TU ALE NECHCU SPAMOVAT :-D ...3lo by nějak udělat abys si mohl z PSPcka posilat nějaké SMSky nebo aspon posilat maily z internetu(nebo sms z brany :-D) musis se pripojit na net to je jasne a pak dej www.smsmania.cz tam daš cislo text opišeš kod a pošleš. trvato trochu dyl ale to neva xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Wawe> tam nepsal že chce mit obraz z pc na psp... Ale teamviewer tak snad funguje ne..? že se z jednoho pc napojíš na druhý a máš obraz na něm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 To jo ale nemužeš pťenašt soupory psp>ps a pod. ale jinak odkaz na to PSP-FTPD jsem dal odkaz a nľkde tady máš i PSPdisp. PSP-FTPD máš na pťenašeni souboru pťes WIFI bez kablu ja to použivam na win7 a v poho to šlape. PSPdisp máš na pťenos pc obrazu do psp a na ovladani psp tťeba mužeš bit na wc nebo venku kuťit a mezi tim buťit na pc pťes psp. to použivam když jsem u baraku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 reK5xB Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Okej, dekuju vam obema :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
reK5xB
Dobrý den, existuje prosím nějaký program na PSP ve stylu teamvieweru? Potřebuju se z PSP připojit na můj stolní počítač přes internet. Děkuju.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.