reK5xB Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2011 Dobrý den, existuje prosím nějaký program na PSP ve stylu teamvieweru? Potřebuju se z PSP připojit na můj stolní počítač přes internet. Děkuju. Citovat
0 KOSScz Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2011 použij psp ftp link http://zx81.zx81.free.fr/serendipity/index.php?/archives/13-guid.html Citovat
0 Wave Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2011 Jestli myslíš aby jsi měl obraz PC na svém psp tak je to PSPDisp Citovat
0 KOSScz Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2011 Wawe> tam nepsal že chce mit obraz z pc na psp... Citovat
0 koreko Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2011 SRY ZE SE PTAM TU ALE NECHCU SPAMOVAT :-D ...3lo by nějak udělat abys si mohl z PSPcka posilat nějaké SMSky nebo aspon posilat maily z internetu(nebo sms z brany :-D) Citovat
0 KOSScz Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2011 SRY ZE SE PTAM TU ALE NECHCU SPAMOVAT :-D ...3lo by nějak udělat abys si mohl z PSPcka posilat nějaké SMSky nebo aspon posilat maily z internetu(nebo sms z brany :-D) musis se pripojit na net to je jasne a pak dej www.smsmania.cz tam daš cislo text opišeš kod a pošleš. trvato trochu dyl ale to neva xD Citovat
0 Wave Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2011 Wawe> tam nepsal že chce mit obraz z pc na psp... Ale teamviewer tak snad funguje ne..? že se z jednoho pc napojíš na druhý a máš obraz na něm... Citovat
0 KOSScz Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2011 To jo ale nemužeš pťenašt soupory psp>ps a pod. ale jinak odkaz na to PSP-FTPD jsem dal odkaz a nľkde tady máš i PSPdisp. PSP-FTPD máš na pťenašeni souboru pťes WIFI bez kablu ja to použivam na win7 a v poho to šlape. PSPdisp máš na pťenos pc obrazu do psp a na ovladani psp tťeba mužeš bit na wc nebo venku kuťit a mezi tim buťit na pc pťes psp. to použivam když jsem u baraku Citovat
0 reK5xB Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2011 Okej, dekuju vam obema :) Citovat
Otázka
reK5xB
Dobrý den, existuje prosím nějaký program na PSP ve stylu teamvieweru? Potřebuju se z PSP připojit na můj stolní počítač přes internet. Děkuju.
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.