dzcjo11 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Potřeboval bych poradit jak převézt profil ze starého xboxu do slimu. Problém je ten že mám rrod na starém xboxu. Dá se to vůbec nějak udělat? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Pokud si byl s arcadem na LIVE tak můžeš ten profil obnovit přes LIVE :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dzcjo11 Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Nebyl. Takže s tím nic udělat nejde? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Profil byl ulořený na HDD nebo na Paměťovce ? No ono to je nejspíš jedno kup si transfer cable a přes to to můžeš přetáhnout z úložiště do xboxu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dzcjo11 Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 A to to půjde přetáhnout i tehdy když má xbox rrod? Na HD to není bohužel. Takže to je v xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Jestli je to přímo v xboxu (revize Jasper) tak to bohužel. Ale ještě mě napadlo máš na té konzoli flash jaký je MFR DATE(datum výroby) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dzcjo11 Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Flash tam je a navíc je zabanovaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Aha tak to nic tak asi ten profil nijak nevytáhneš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dzcjo11 Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Tušil jsem že to tak dopadne. Každopádně díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mikes Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Ahoj mam taky takovy problem ale trosku jinaci profil jsem si pretahnul na externi HDD co je na usb profil normalne pretahnu do HDD na slimce ale neukazuje se mi ze by tam byl kdyz najedu na sign in ale kdyz najedu na xboxu na HDD tak tam je co s tim mam delat aby se mi tam dalo????pres live to je naprd bo jsem tam byl naposledy pred rokem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dzcjo11
Potřeboval bych poradit jak převézt profil ze starého xboxu do slimu. Problém je ten že mám rrod na starém xboxu. Dá se to vůbec nějak udělat?
Díky za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.