Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rada ohledně Micro sound systému

piggy

Recommended Posts

Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně připojení hifi věže. Mám zálusk na Samsung MM-D430D. Nejsem si úplně jistý, jestli tam půjdou připojit všechny zařízení, co bych chtěl.

9bw2screenshot20110724a.png

Na systému jsou tyto konetkory. Mám Samsung TV s AnyNetem, takže by to šlo hezky spárovat. Ale koukám, že tam je jen HDMI out, tak si nejsem jistej, jestli když připojím TV přes HDMI, jestli budu moci poslouchat zvuk z TV na bedničkách. Při nejhorším si připojím TV přes analogovej vstup. Taky by mě zajímalo, jak to bude s kvalitou zvuku xboxu. Mám xbox -> HDMI -> TV, tak kdybych zapojil TV analogově do toho microsystému, aby to už nebylo nějak opožděný nebo ztrátový. Googlil jsem, ale moc recenzí jsem nenašel. Někde jsem četl, že zvuk z TV přes HDMI nejde poslouchat na bedničkách (myslím čistě puštěný programy), což by mě hodně naštvalo, protože to postrádá smysl.

Budu moc vděčnej za rady. Potřeboval bych názor od někoho, kdo tomu opravdu rozumí, nebo kdo s tím má zkušenosti. Potřebuju si bejt 100% jistej, než je koupím.

Díky! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu