Guest MrFlash Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 cs mám xBox Elite s flashem a ci se připojit na live ae chce to update...mám mechaniku LiteOn....Rok výroby je 15.05.2009...Dyž to updatenu neztratim flash ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvojtatkorecords Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Záleží jakou verzi flashe máš, já mám 1.9 a mám nejnovější update a vše funguje tak jak má ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest MrFlash Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 ok ok zeptám se flashera ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvojtatkorecords Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Akorát myslím že nefungujou hry s AP 2.5 ochranou a musí se projet znovu v ABGX a vypálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 flash na stock (OFW) update na najnovsi dashboard flash na LT+ 1.9 (ak budes platit flashera, pockaj na 1.91) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.