Rooney10 Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Cau kdyz mam na slimovi nejnovejsi flash a chci si stahnou hru, tak ji musim patchovat nebo ne? diiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Cau kdyz mam na slimovi nejnovejsi flash a chci si stahnou hru, tak ji musim patchovat nebo ne? diiky Patchování na nižší wave už se nemusí . Ale patchuje se SSv2 v ABGX - tady si o tom přečti : http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145 a pokud je to hra s AP25 ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops ) tak se musí opatchovat také pomocí ABGX nastavením autofix na level 3 . Musíš si ale dávat pozor na to aby momentální DB , který máš v xku souhlasil se stahovanými patchy která jsou v té době v ABGX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rooney10 Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Ok diky, driv se pouzival wawe patcher nebo tak neco, ted uz se to nepouziva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Patchování na nižší wave už se nemusí . Ale patchuje se SSv2 v ABGX - tady si o tom přečti :http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145 a pokud je to hra s AP25 ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops ) tak se musí opatchovat také pomocí ABGX nastavením autofix na level 3 . Musíš si ale dávat pozor na to aby momentální DB , který máš v xku souhlasil se stahovanými patchy která jsou v té době v ABGX vždyť si psal že na tom novém dashboardu ap 25 nejdou tak či tak ... takže když mám 1.9 tak jen stáhnu hru patchnu ssv a vypalim_? BTW:když mám hry co už mám vypálené delší dobu a patchnuté na wave 3 co mám dělat?nevadí že ej normalně hraju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rooney10 Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 kanalizator to umi flashnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistake1468624876 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 vždyť si psal že na tom novém dashboardu ap 25 nejdou tak či tak ...takže když mám 1.9 tak jen stáhnu hru patchnu ssv a vypalim_? BTW:když mám hry co už mám vypálené delší dobu a patchnuté na wave 3 co mám dělat?nevadí že ej normalně hraju? Ahoj taky by mě to zajímalo, dnes mi flashli Xbox na LT+ 1.9 a ja si to neuvedomil a dal jsem si tam NHL 11 kterou uz jsem mel vypalenou driv a o patchovanou na wawe 3.... Tak by me tedy tak zajimalo jestli jsem udelal blbost..... Jinak mam tady asi dalsich 30 her co mam jiz z drivejska o patchovane na wawe 3.... takže otázka zní mužu tyhle hry hrat i na livu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Dokud nedostaneš ban tak ano . O opatchovaných hrách platí to samé jako o hrách se špatným SSv . To vidíš když si DVD s hrou zkontroluješ v ABGX - vykazuje červené údaje - nesouhlasí iso s databazí ABGX - neodpovídá originálu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistake1468624876 Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Dokud nedostaneš ban tak ano . O opatchovaných hrách platí to samé jako o hrách se špatným SSv . To vidíš když si DVD s hrou zkontroluješ v ABGX - vykazuje červené údaje - nesouhlasí iso s databazí ABGX - neodpovídá originálu . Aha diky takže jestli to chapu dobre tak ted uz je to jedno ,kdyz jsem tam uz jednou dal o patchovanou hru .....Tak uz jsem o flagovanej na dalsi vlnu banu ? A nebo kdyz uz tam ted budu davat jen hry spravne o patchovane na SSv2 tak to bude v poho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Aha diky takže jestli to chapu dobre tak ted uz je to jedno ,kdyz jsem tam uz jednou dal o patchovanou hru .....Tak uz jsem o flagovanej na dalsi vlnu banu ? A nebo kdyz uz tam ted budu davat jen hry spravne o patchovane na SSv2 tak to bude v poho ? Psalo se tady o tom , že nikdo nemůže vědět , co vše MS dokáže z flashnutých xboxů do své databáze stáhnout , aby jsi u nich byl flagnut na ban . Pokud si dokáže stáhnout z xboxu informace o hraní her se špatným SSv a hraní opatchovaných her na nižší wave , tak ban dostat můžeš . Dosud ale žádná banová vlna neproběhla a stejně nebude nikdo asi vědět , za co přesně ban dostal . To jestli teď budeš a nebo nebudeš dávat jen hry správně opatchované je asi jedno . Takže na takovou otázku ti stejně nikdo nedokáže odpovědět a otázky tohoto typu jsou zbytečné . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistake1468624876 Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Jasný díky za odpověd jsem ti moc vděčný ! Takže vlastně ten ban dostat mužu i nemusim.... i kdybych ty hry mel spravne o patchovany...že...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Jasný díky za odpověd jsem ti moc vděčný ! Takže vlastně ten ban dostat mužu i nemusim.... i kdybych ty hry mel spravne o patchovany...že...? Tyto otázky si může klást každý z nás , kdo má xbox delší dobu a hrál na něm hry s nesprávně opatchovanými SSv ( o tom se dříve nepsalo a tak jsem to nevěděl ) a nebo na nižší wave ( nechtěl jsem každou chvíli přeflashovávat ) a chodí na live .Pokud ne , jako já - tak to vůbec nemusí řešit ( i když by to u někoho kdo má xbox ještě v záruce při reklamaci také přicházelo v úvahu ) . Nikdo si nemůže být jistý na 100 % - i když bude mít xbox na kterém se nikdy v něčem proti pravidlům neprovinil ( možná stačí i třeba jen to že má flash ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rooney10
Cau kdyz mam na slimovi nejnovejsi flash a chci si stahnou hru, tak ji musim patchovat nebo ne? diiky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.