Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Reflash v Praze na počkání?

jakubgaluszka

Otázka

Čau byl by tu někdo za kým bych mohl přijet a on by mi reflashl xbox a nahral novy dash?na pockani v Praze vim ze tu jsou seznami ale hodne flasheru uz to nedela a naopak...dik napiste i za kolik by to bylo :)

BTW sem z černého mostu.

EDIT:

samozřejmně nehledám někoho kdo tomu rozumí ''jentaktak'' a podělá mi to...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
osobni, pokud vim, nedela. jen posta / predani pres nakyho toho prostrednika. kazdopadne ne na pockani

no ted sem si vsiml ze tam ma

''Z časových důvodů preferuji zaslání konzole poštou nebo je možné dohodnout i osobní předání v Praze.'

tak snad...

Odkaz ke komentáři

• 0

ještě můžeš zkusit http://console-forum.net/tema/103944-flash-servis-oprava-ring-of-dead-vymena-mechaniky-uprava-chlazeni-unban-hdd nebo http://console-forum.net/tema/119961-servis-prodej-x-360-kompletni-servis-xboxu-360-se-zarukou-na-odvedenou-praci

Dělají to v Praze 2 na počkání... mně osobně flashoval chipman první arcade, maximální spokojenost - necháš mu to tam a za 2 hoďky si pro to přijdeš

Odkaz ke komentáři

• 0
a nemohl si osobní předání?

nemohl, snazil jsem se s nim domluvit (uz predtim jsem u nej byl 2x), ale bohuzel mi rekl ze to v soucasne dobe ((resp. zari minuleho roku :lol: )) neni mozne :-)

---

takze ackoliv nechci delat reklamu, hodil jsem to zde na foru chipmanovi.. s tim ze jsem to tam rano v 10 dovezl.. poprosil o zaloha a domluvil se na case kdy si to pro muzu prijit (cca hodina) a bylo to hotove :)

----

edit koukam nademnou byl zoombik rychlejsi :lol:

Odkaz ke komentáři

• 0
kluci dyt je to tak jednoduchý nepochopim přoč si to neuděláte doma sami

proč nejdeš nastolit světový mír...vždyť je to tak jednoduchý...

aby si chápal nemám na to potřebné věci stejně jako ty k míru

Odkaz ke komentáři

• 0
kluci dyt je to tak jednoduchý nepochopim přoč si to neuděláte doma sami

Jseš sice dobrej že to umíš , ale nemusíš každému radit že si to může udělat sám . Podívej se potom ( http://console-forum.net/tema/126348-problem-s-benq-mechanikou ) že se může stát takováto situace a už si neví rady a já bych to také nevěděl . U flashera mám jistotu , že mi to udělá odborně - nemusím mít starosti a zase to nestojí tolik .

Odkaz ke komentáři

• 0

potřebný věci na flash stojej o malinko víc než celý flash ale píše že má Benq Mechaniku tam žádný mašinky na vyčtený klíče nepotřebuje akorát sata kabel ten stojí dvacku :lol:,Toro pokud má vyčtenej klíč tak se nic neděje i kdyby na to nepřišel tak každej flasher to dá do kupy takže výsledná je potom stejná.

Odkaz ke komentáři

• 0
Já bych se do toho každopádně nepouštěl a nováčkům to také nikdy neradím . Podívej se o příspěvek výš jaké potom jsou problémy .

to je právě ono tím se to naučíš deš po problemu dokud ho nezlikviduješ, je fakt že človek o to musí mit zajem jinak tu sou jak řikáš flasheři

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu