dejwon Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Pls poradte mi jak mam nastavit monitor.kdyz v ps nastavim 720,1080i,1080p tak to si ce jde ale neni to pres celou obrazovku a a je to takove zdvojene.Jinak mam monitor Benq G2220HDA. poradte prosim propojuju to vga kabelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dejwon Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 částečně už se problém vyřešil ale jenom furt to nemam pres celou obrazovku uplne a přitom mám fullhd 1080p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 esmo Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 zkus se porejpat primo v nastaveni monitoru..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dejwon
Pls poradte mi jak mam nastavit monitor.kdyz v ps nastavim 720,1080i,1080p tak to si ce jde ale neni to pres celou obrazovku a a je to takove zdvojene.Jinak mam monitor Benq G2220HDA. poradte prosim propojuju to vga kabelem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.