vojtci Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 čáu, mám dotaz. jaký je rozdíl mezi[h=1]Xbox 360 Elite Slim 250GB a[/h][h=2]XBOX 360 S Premium System 250GB?[/h]díky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Já bych řekl, že mezi nimi není žádný rozdíl jen v názvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Já mám za to, že oficiální název je Premium system pro SLIM 250 GB (obsahuje navíc ještě headset a je lesklý) a Standard system pro SLIM 4 GB (matný). Někteří prodejci ale chybně označují Premium system jako elite, patrně ze zvyku z dob, kdy se prodával elitka fat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojtci Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 jojo, díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vojtci
čáu, mám dotaz.
jaký je rozdíl mezi[h=1]Xbox 360 Elite Slim 250GB a[/h][h=2]XBOX 360 S Premium System 250GB?[/h]díky ;-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.