Domingster Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Zdravím, vyšel na xbox Assassins Creed 2 a Brotherhood v CZ? Nemohu to najít. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Já mám takový dojem že v češtině vyšel jen na PC... hrál jsem jedničku s dabingem a dvojku "jen" s CZ titulkama... ovšem díky titulkům neni ani ta angličtina problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 na Xbox to určitě česky nevyšlo ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Ok díky. Chtěl jsem si ho koupit na xbox, ale když je pouze v aj, tak zůstanu bohužel jen u PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 jo je jen cestina u pc . xbox a ps3 tam cestina bouzel neni ale je to skoda bouzel to same hra mass efect 1 a 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 jo je jen cestina u pc .xbox a ps3 tam cestina bouzel neni ale je to skoda bouzel to same hra mass efect 1 a 2 Na xbox se mass efect dělá na loadfiles foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Je to fakt škoda, myslím, že kdyby si s tím dali práci a většinu her by dělali alespoň s CZ titulky, měli by tady větší tržby. Stačilo by to jen u her, kde se převážně klade důraz na příběh. U nějakého sportu je to jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts