Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 po zapnutí znefunkční domácí síť

Antabelus

Otázka

Ahoj, mám takový větší problém s PS3. Doposud vše fungovalo dobře, ale po tom co O2 přešlo na VDSL jsme od nich dostali nový router (Comtrend VR-3026e) a nyní když někdo zapne PS3 (připojené k routeru přes LAN) tak ostatní zařízení připojené k routeru se nemohou připojit k internetu a domácí síť také nefunguje. Problém se týká převážně zařízení připojených k routeru přes wi-fi. Na těch se sice po chvíli internet znovu "rozjede", ale stále to spíše nefunguje, než funguje. Neustálé výpadky, nestabilita sítě, no zkrátka nervy mám jen jedny a stabilní připojení potřebuji ke své práci. Nevíte někdo, v čem může být zakopaný pes? Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Na O2 neustále omýlají dokola, že garantují pouze sítě kabelové, takže jakýkoliv problém s wi-fi se jich vlastně netýká (katastrofální sílu signálu z toho jejich "routeru" zde raději nediskutuji). Výrobce zkusím, ale moc tomu nedávám.

Odkaz ke komentáři

• 0

Asi to bude nejlepší řešení... Jenom nechápu, proč mám já utrácet další peníze za vlastní zařízení jen pro to, aby mi fungovala služba, kterou poctivě platím. Ale to už je holt ta holá prdel O2, se kterou se setkávám čím dál častěji.

Odkaz ke komentáři

• 0

Je to prosté a snadné VDSL je nová služba, modemy byly otestovány na rychlo a za provozu se dolazují. Co se ovšem týká WiFi části modemu to opravdu není věc poskytovatele, není součástí služby ale funkcionalitou koncového zařízení a za to odpovídá výrobce ne prodejce. Jinak jak psal romeno, hoď modem do bridge a za něj si píchni nějakej pořádnej routřík.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu