Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Race Driver GRID vs NFS Shift

BigTomik

Recommended Posts

Podle mě je lepší GRID. Máš tam spoustu tratí, závodů a aut. Taky se mi tam líbí ta tvorba vlastního týmu at. Shift mě prostě nějak nebavil.

A co shift2 co na ni řikate?

A ješte do toho zapletu Forzu 3 tu jsem hral,ale nevim ty shift mě tahnou nějak vice

Shift 2 hraju zrovna teď a na rozdíl od jedničky mě to chytlo fakt hodně. Baví mě to víc než Forza 3, ale pro majitele Xboxu je Forza prostě povinností :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hral jsem vsechny a osobne preferuju grid a shift 1, oboje dobre, sice ani jedna neni perfektni ale oboje maji svoje pro a proti

shift 2 a forza 3 (ta hlavne) mi z nesedi protoze pohled z kabiny je u obou retardovany a z jineho nehraju (u te forzy je to skoda protoze jinak je dost dobra ale.. :) )

Odkaz ke komentáři

A jakou použivate obtižnost?Myslim jestly třeba mate zaplou tu vyzualni čaru nebo kontrolu trakce...

V Shiftech jezdím jen z pohledu od ridice, manualni razeni, vypnuta cara. Trakce, ABS jestli to tam je, tak to mám zaplé. A obtížnost hard kvuli odznakum.

Ta cara mi prijde uplne na nic, pak je to strasne trapne. :D Jedine v F1 jsem ji mel zaplou, ale ted tam jezdim na Extreme a to uz zapnout nejde.

Odkaz ke komentáři

Já bych bral Forzu. Vydrží ti na hrozně dlouho a navíc má opravdu skvělou grafiku. S pohledem z auta já nemám vůbec problém. Koukni na videa na youtube, a porovnej co se ti líbí nejvíc. Jinak tu Forzu bych bral už kvůli množství aut. A potom bych bral asi GRID. Tam je pohled z kabiny sice dost odfláknutý. Ale jinak je to super. Shift 2 jsem nehrál a Shift mě nějak extra nezaujal, asi proto, protože jsem ho zapnul po Forze, do té to má podle mě dost daleko. Jak říkám. Koukni na youtube, a koukni, co se ti líbí nejvíc.

Odkaz ke komentáři

Forza 3 - mě za chvíli omrzel i přes nejhezčí grafiku na xku, málo tratí, žádný důvod proč jezdit další závody - pořád dokola - rutina. A nejvíc mě zde dostalo to, že můžeš jet s autem o hodně silnějším, takže soupeři ani nemají šanci tě dohnat.

Grid - žádný tuning, nejvíc mě zde bavil drift, kterého je poměrně málo z celého počtu závodů

Shift - pěkný tuning, asi nejlepší volba

Jinak pro ostatní shifty jsem jezdil skoro na střední obtížnost a pro mě docela těžké, hlavně závody z rychlímy auty na dlouhých okruzích, většinou jsem to nabuřil, neboť jsem nevybral zatáčku a gridy jsem jezdil na nejlehčí obtížnost a závody Le Mans jsem nikdy nedojel první - jsem to vždy trochu nabuřil a už jsem je nedohnal.

Odkaz ke komentáři

Podle mě shift 2 ma nejhnusnější grafiku. Nejlepší by bylo nehrát ani jednu z těch tří her a zahrát si Midnight club: LA, skvělá grafika jak aut tak i okolí, různorodost závodu, snad nejlepší tuning (dá se vyměnit skoro vše), náznak příběhové linie...... u mě prostě nejlepší závodní hra na xku. Je to hra od Rockstar takže není co dodat.

Odkaz ke komentáři

Cože? Midnight Club L.A.? To je jedna z největších blbostí co jsem kdy hrál, za chvíli to šlo z baráku, to opravdu ne...

Nejlepší závodní hra na xku? To nemůžeš myslet vážne. A na Shift 2 se to grafikou nechytá ani náhodou.

Pro mě jsou nejlepší akční závody na xku NFS Most Wanted a nejlepší "vážné" závodění asi Forza 3.

Odkaz ke komentáři

Cože? Midnight Club L.A.? To je jedna z největších blbostí co jsem kdy hrál, za chvíli to šlo z baráku, to opravdu ne...

Nejlepší závodní hra na xku? To nemůžeš myslet vážne. A na Shift 2 se to grafikou nechytá ani náhodou.

Pro mě jsou nejlepší akční závody na xku NFS Most Wanted a nejlepší "vážné" závodění asi Forza 3.

A přes co taháš obraz? Prostě se mi líbí Midnight a NFS MW je pro mě asi nejlepší díl nfs série (možná ještě undeground2) ale shift2 děs a hrůza. Můj názor!!!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu