BigTomik Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Jsou to sice starši hry,ale která je podle vás lepši?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Gridy, online je velmi dobrý a stále je tam docela dost lidí. Je tu hodně aut a poměrně dost tratí. Já bych ti doporučil Gridy. Mě Shifty nějak moc nesedli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 shift se mi libil z duvodu vetsi agrese, at uz jak byly delany videa nebo i styl hrani zavodu a tuning aut byl zajimave udelanej..., grid ma zas ruznorodejsi zavodeni a mozna hezci grafiku, ale necitil sem z hrani prave tu dravost zavodnich aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 A jakou použivate obtižnost?Myslim jestly třeba mate zaplou tu vyzualni čaru nebo kontrolu trakce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 mel sem zapnutou caru abych vubec vedel kudy jet, jinak vse ostatni vypnute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 A co shift2 co na ni řikate? A ješte do toho zapletu Forzu 3 tu jsem hral,ale nevim ty shift mě tahnou nějak vice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Podle mě je lepší GRID. Máš tam spoustu tratí, závodů a aut. Taky se mi tam líbí ta tvorba vlastního týmu at. Shift mě prostě nějak nebavil. A co shift2 co na ni řikate?A ješte do toho zapletu Forzu 3 tu jsem hral,ale nevim ty shift mě tahnou nějak vice Shift 2 hraju zrovna teď a na rozdíl od jedničky mě to chytlo fakt hodně. Baví mě to víc než Forza 3, ale pro majitele Xboxu je Forza prostě povinností :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 hral jsem vsechny a osobne preferuju grid a shift 1, oboje dobre, sice ani jedna neni perfektni ale oboje maji svoje pro a proti shift 2 a forza 3 (ta hlavne) mi z nesedi protoze pohled z kabiny je u obou retardovany a z jineho nehraju (u te forzy je to skoda protoze jinak je dost dobra ale.. :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 A jakou použivate obtižnost?Myslim jestly třeba mate zaplou tu vyzualni čaru nebo kontrolu trakce... V Shiftech jezdím jen z pohledu od ridice, manualni razeni, vypnuta cara. Trakce, ABS jestli to tam je, tak to mám zaplé. A obtížnost hard kvuli odznakum. Ta cara mi prijde uplne na nic, pak je to strasne trapne. :D Jedine v F1 jsem ji mel zaplou, ale ted tam jezdim na Extreme a to uz zapnout nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Pokud chceš spíš akčnější závodění tak určitě Grid, pokud chceš spíš trochu "vážnější" ježdění tak Shift. U mě vede jednoznačně Grid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Já bych bral Forzu. Vydrží ti na hrozně dlouho a navíc má opravdu skvělou grafiku. S pohledem z auta já nemám vůbec problém. Koukni na videa na youtube, a porovnej co se ti líbí nejvíc. Jinak tu Forzu bych bral už kvůli množství aut. A potom bych bral asi GRID. Tam je pohled z kabiny sice dost odfláknutý. Ale jinak je to super. Shift 2 jsem nehrál a Shift mě nějak extra nezaujal, asi proto, protože jsem ho zapnul po Forze, do té to má podle mě dost daleko. Jak říkám. Koukni na youtube, a koukni, co se ti líbí nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 no ja hral Forzu a prostě nevim ano ma hromadu aut ale shift mě bere vice je to asi na každym člověkovi každa hra ma prostě něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Forza 3 - mě za chvíli omrzel i přes nejhezčí grafiku na xku, málo tratí, žádný důvod proč jezdit další závody - pořád dokola - rutina. A nejvíc mě zde dostalo to, že můžeš jet s autem o hodně silnějším, takže soupeři ani nemají šanci tě dohnat. Grid - žádný tuning, nejvíc mě zde bavil drift, kterého je poměrně málo z celého počtu závodů Shift - pěkný tuning, asi nejlepší volba Jinak pro ostatní shifty jsem jezdil skoro na střední obtížnost a pro mě docela těžké, hlavně závody z rychlímy auty na dlouhých okruzích, většinou jsem to nabuřil, neboť jsem nevybral zatáčku a gridy jsem jezdil na nejlehčí obtížnost a závody Le Mans jsem nikdy nedojel první - jsem to vždy trochu nabuřil a už jsem je nedohnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Proč mu všicni cpete Forzu? Na tu on se neptal... Dupenka - no tak u mě je naprosto opačné pořadí, nejlepší Grid, Shift - úplná blbost - odpad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Kdyby jsi si to četl celé, zjistil bys, že do svého výběru přidal i Forzu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Jo četl jsem to celé ale nějak mi to vypadlo. Ale Shift mi stejně nesedí, vybral bych Grid a pak Forzu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Jestli mám porovnat GridxShift 1, tak vede Grid, ale kdybych měla posoudit Grid x Nfs Shift 2, tak vede Nfs Shift 2. Grid x Forza 3= Forza 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Tak to je už nějaká motanice... Já bych vybral Grid a Forzu 3. Shift ani jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 protip: vsechny tyhle hry (krome shift2) maji na marketplace demo :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Podle mě shift 2 ma nejhnusnější grafiku. Nejlepší by bylo nehrát ani jednu z těch tří her a zahrát si Midnight club: LA, skvělá grafika jak aut tak i okolí, různorodost závodu, snad nejlepší tuning (dá se vyměnit skoro vše), náznak příběhové linie...... u mě prostě nejlepší závodní hra na xku. Je to hra od Rockstar takže není co dodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Cože? Midnight Club L.A.? To je jedna z největších blbostí co jsem kdy hrál, za chvíli to šlo z baráku, to opravdu ne... Nejlepší závodní hra na xku? To nemůžeš myslet vážne. A na Shift 2 se to grafikou nechytá ani náhodou. Pro mě jsou nejlepší akční závody na xku NFS Most Wanted a nejlepší "vážné" závodění asi Forza 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Cože? Midnight Club L.A.? To je jedna z největších blbostí co jsem kdy hrál, za chvíli to šlo z baráku, to opravdu ne...Nejlepší závodní hra na xku? To nemůžeš myslet vážne. A na Shift 2 se to grafikou nechytá ani náhodou. Pro mě jsou nejlepší akční závody na xku NFS Most Wanted a nejlepší "vážné" závodění asi Forza 3. A přes co taháš obraz? Prostě se mi líbí Midnight a NFS MW je pro mě asi nejlepší díl nfs série (možná ještě undeground2) ale shift2 děs a hrůza. Můj názor!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Race driver GRID mě osobně bavil o hodně více, než NFS Shift. Shifty jsou takové Destruction derby s drahejma autama na závodních okruzích, ale v GRIDECH se mi líbil víc požitek ze hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Tohle téma je už více méně hádka. Koukni na youtube a to co tě nejvíce zaujme si kup, dál to neřeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Jde nějak nastavit u Forzi 3 u volne jizdy počet kol a protivniku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.