kdyr Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 cs koupil sem si tenhle chladič (hlavně mi nepiště že je shit mě to stačí, je to lepší než boxovej) a dostal sem k němu 2x větrák (oba dva sou stejný) a mam 2 otázky http://www.alza.cz/xigmatek-loki-sd963-heatpipe-cooler-d195075.htm 1) jeden větrák mi nabírá vzduch a vouká ho dovnitř do žeber, a ten druhej ho má z těch žeber tahat ven a nebo taky foukat dovnitř? 2) a kam mam napojit ten druhej 4pin na základní desku? nebo to budu muset ten konektor odříznou a napájet ho k tomu druhýmu větráku na ty kabely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 .......refresh.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 fakt nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Logicky ti musí prodit tím a samým směrem... když je pustíš proti sobě, tak je jakoby vyrušíš... = jeden fouká dovnitř a druhej tahá ven na desku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 j tak to mám, ale chtěl sem se ujistit a to zapojení nevýš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.