kdyr Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2011 cs koupil sem si tenhle chladič (hlavně mi nepiště že je shit mě to stačí, je to lepší než boxovej) a dostal sem k němu 2x větrák (oba dva sou stejný) a mam 2 otázky http://www.alza.cz/xigmatek-loki-sd963-heatpipe-cooler-d195075.htm 1) jeden větrák mi nabírá vzduch a vouká ho dovnitř do žeber, a ten druhej ho má z těch žeber tahat ven a nebo taky foukat dovnitř? 2) a kam mam napojit ten druhej 4pin na základní desku? nebo to budu muset ten konektor odříznou a napájet ho k tomu druhýmu větráku na ty kabely? Citovat
pozitro Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2011 Logicky ti musí prodit tím a samým směrem... když je pustíš proti sobě, tak je jakoby vyrušíš... = jeden fouká dovnitř a druhej tahá ven na desku Citovat
kdyr Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2011 j tak to mám, ale chtěl sem se ujistit a to zapojení nevýš? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.