Domingster Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Ahoj, uvažuji o koupi jedné z těchto her. Můžete mi prosím někdo napsat, jaká z nich je lepší? Klady a zápory. Děkuji. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Obě dvě jsem hrál a rozhodně je leší MMA je to zábavnější líbylo se mi že sem mohl používat třeba židle stoly apod. dále jsem mohl protivníka třea vzhodit z ringu. zato v UFC neni nic takoveho jen chytáš,boxuješ a kopeš a pak tam jsou ještě různé páky apod. ale MMA je dle mého názoru mnohem lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Dobře. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 LuK4SO: A nepleteš si to trochu se Smackdown vs. Raw? Jinak i tak je podle mne lepší MMA, boj je oproti UFC rychlejší, a zábavnější, navíc lépe vypadá, a působí. A opravdu tam nepoužiješ stoly ani židle, ani nevyhodíš protivníka z rignu protože je to Mixed Martial Arts, a né žádný wrestling jako SD, RAW a další podobný associace. Je to prostě klasickej boj v octagonu, a ringu. Žádné blbosti jako mlácení židlema a další fičurky tam opravdu nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Já si říkal, že to je divné. :D Ale stejně půjdu do toho MMA. Tak díky za radu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 LuK4SO: A nepleteš si to trochu se Smackdown vs. Raw?Jinak i tak je podle mne lepší MMA, boj je oproti UFC rychlejší, a zábavnější, navíc lépe vypadá, a působí. A opravdu tam nepoužiješ stoly ani židle, ani nevyhodíš protivníka z rignu protože je to Mixed Martial Arts, a né žádný wrestling jako SD, RAW a další podobný associace. Je to prostě klasickej boj v octagonu, a ringu. Žádné blbosti jako mlácení židlema a další fičurky tam opravdu nejsou. ano aano máš pravdu pletu si to omlouvám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.