Domingster Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2011 Ahoj, uvažuji o koupi jedné z těchto her. Můžete mi prosím někdo napsat, jaká z nich je lepší? Klady a zápory. Děkuji. :) Citovat
LuK4SO Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2011 Obě dvě jsem hrál a rozhodně je leší MMA je to zábavnější líbylo se mi že sem mohl používat třeba židle stoly apod. dále jsem mohl protivníka třea vzhodit z ringu. zato v UFC neni nic takoveho jen chytáš,boxuješ a kopeš a pak tam jsou ještě různé páky apod. ale MMA je dle mého názoru mnohem lepší Citovat
Drag01 Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2011 LuK4SO: A nepleteš si to trochu se Smackdown vs. Raw? Jinak i tak je podle mne lepší MMA, boj je oproti UFC rychlejší, a zábavnější, navíc lépe vypadá, a působí. A opravdu tam nepoužiješ stoly ani židle, ani nevyhodíš protivníka z rignu protože je to Mixed Martial Arts, a né žádný wrestling jako SD, RAW a další podobný associace. Je to prostě klasickej boj v octagonu, a ringu. Žádné blbosti jako mlácení židlema a další fičurky tam opravdu nejsou. Citovat
Domingster Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2011 Já si říkal, že to je divné. :D Ale stejně půjdu do toho MMA. Tak díky za radu. :) Citovat
LuK4SO Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2011 LuK4SO: A nepleteš si to trochu se Smackdown vs. Raw?Jinak i tak je podle mne lepší MMA, boj je oproti UFC rychlejší, a zábavnější, navíc lépe vypadá, a působí. A opravdu tam nepoužiješ stoly ani židle, ani nevyhodíš protivníka z rignu protože je to Mixed Martial Arts, a né žádný wrestling jako SD, RAW a další podobný associace. Je to prostě klasickej boj v octagonu, a ringu. Žádné blbosti jako mlácení židlema a další fičurky tam opravdu nejsou. ano aano máš pravdu pletu si to omlouvám se Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.