michalbudha Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 cau,koupil by nekdo se mnou tuhle hru? sloty: 1)michalbudha 2)kubikula14 3)Rowan 4)wesick 5)Filipp Ale kdo to koupi??!!Nikdo nemuze!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Já bych to bral :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 aj ja :)----- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 ok a koupil by to nekdo z vas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Já nemůžu, ale někdo se určitě najde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Nikdo nemá zájem o tuhle pecku?:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Zájem mám,napiš si mě,ale bohužel kartu nevlastním :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Beru taky !!! Připiš mě prosím do seznamu ! :)))))))) Kartu bohužel ale taky nemám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Včera jsem byl v bance a mimo jine jsem si zařídil i platební kartu s kterou lze platit i na PSN.Karta příjde do týdne,tak snad to výjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Tak dneska jsem byl v JRC si koupit kartu psn za 500 kč a nabil jsem si účet. Koupil jsem nhl 3 on 3 nhl arcade a zbylo mi tam 285kč, tak jestli máte zájem tak mi pošlete na účet každý 100kč a koupíme ještě něco :D jinak hra paráda :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Super,mě sice jestě karta nedorazila ale penizky ti pošlu!! pošli mě udaje. co bys chtel kupovat jinyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Takže NHL tě vyšlo na 225kč/5 = 45kč ... Pošli nám č.ú. a pošlem ti peníze :)))))) nemůžu se toho NHLka dočkat ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 ok muže byt :) klidně pošlu 100,- pokud se všichni domluvíme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Tak každý napište pár her a zkusíme se dohodnout :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 A stim 3on3 NHL bude co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Filipp: s tím nhl je to tak že mám účet kde je momentálně 285 kč a hra 3 on 3 nhl arcade, prot chci, aby jste poslali každý 100 kč(500/5). Kdyby mi každý poslal 45 kč, tak by jste potom měli přístup ke hře, ale i k ostatním penězům a nechci aby to někdo zneužil nebo omylem koupil další hru. Chápeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 a nechcete k tomu koupit splinter cell chaos theory HD?Stoji 270 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 co takhle AC:Brotherhood ? Pro jednoho to vychazi na 150kč,- ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 to by neslo protoze on tam ma celkem pro vsechny 285Kc :) a ac:Brotherhood mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 všechno jde, ale už se sakra nějak domluvte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 jzs tak ja nwm pac on to musel koupit pres tu kartu :( tak se holt neco koupi a je to ne?Ale cena musi bejt do 285Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 to je jedno, popř se to doplati ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 no on to chce doplatit ale pry se mame domluvit na jedne hre.Tak ja navrhuju ten splinter cell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 S uživatelem michalbudha nebudu nic kupovat. Je to normální podvodník!!! Okradl mě o 2 hry a pořád si vymýšlí. A už vím i o dalších jeho podvodech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 sry za OT ale kubikula ma pravdu me michalbudha okradl... o Bad Company2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.