jackee345 Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Mám novej xbox ale zatim nemam zadnej poradnej monitor premyslim jakej koupit tak do 3 tisic aby mel vystup HDMI a mel aspon trochu dobrou grafiku to je vse co bych chtel....Pomuzete mi neco najit nebo poradit kolik by tak stacilo palcu atd...moc se v tom nevyznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Pokud se musíš striktně držet ceny do 3.000,- nekoupíš větší než 22". Pokud bys šel o něco výše, 24" LCD začínají už na 3.500,- Kč. Důležité je, aby měl monitor Full HD rozlišení 1920x1080. I když Xbox jen upscaluje, určitě to rozlišení využiješ i jinde. Obnovovací frekvence stačí 8 ms, to už je dnešní standard. Ostatní parametry nejsou tak důležité, pokud ti jde hlavně o cenu. Monitor ani nemusí mít HDMI vstup. Stačí, aby měl DVI a pak si koupíš kabel HDMI -> DVI na propojení. Zvuk pak ale budeš muset vyvést z Xka zvlášť, HDMI vede rovnou i zvuk, ale ty repro u monitoru stejně nestojej za nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackee345 Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Prosímtě ještě potřebuji pomoct:Mám hdmi kabel kterej chci napojit do sveho monitoru od PC ale muj monitor ma pouze d-sub tedy VGA je nejaka takova redukce VGA-HDMI ? Pokud ano poslete mi kde to muzu koupit ? nikde to nemuzu najit.... Dík :-) mám rád lidi co napíšou a neposmívají se :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackee345 Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 http://www.konzole-store.cz/product/redukce-konektoru-vga-samicesamice-1747/ toto by mi melo propojit HDMI kabel do VGA tedy do monitoru ne ?? nebo toto : http://www.softcom.cz/produkt/redukce-hdmi-af-dvi-dm/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 HDMI nelze propojit kabelem na VGA vstup. Pouze pokud by tvůj monitor měl DVI, tak tou redukcí, co je v druhém odkazu by to šlo, na DSUB ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 To co napsal jackee343 vubec nevnimej. Problem je ten, ze HDMI vede pouze digitalni slozku obrazoveho signalu, zatimco VGA pouze analogovou. I kdyby se ti podarilo nejak zahadne pres redukce propojit HDMI na DVI a treba dale na VGA, nepujde ti tam zadny signal... Kabel HDMI na VGA proste neexustuje uz z podstaty veci. Maximalne velice drahy prevodnik, ktery stoji tak 2.000,- Kč. Ty ale můžeš použít tento kabel: http://hrejte.cz/index.php?akc=det&id=581 Urcite se da sehnat i levneji, existuje i varianta bez zluteho cinche, ktery vubec nepotrebujes... Smir se ale s tim, ze HDMI konektor nevyuzijes, ale VGA ve spojeni s monitorem neni spatny obraz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackee345 Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Takže analog input znamená analogový výstup=VGA?nebo DVI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 analog input u monitoru je VGA, digital input je DVI (Digital Video Input). Pokud máš pouze VGA (analogový vstup u monitoru), HDMI ti je zkrátka k ničemu, jak jsem psal výše. Pokud má ale monitor DVI vstup, použiješ kabel HDMI -> DVI a zvuk vyvedeš z AV pomocí cinchů. U monitoru je to samozřejmě input, u Xka output... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackee345 Odesláno Červenec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 JJ JA MAM VGA tedka schanim od nekoho vga kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackee345 Odesláno Červenec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Pořád jsem ten HD-VGA kabel nesehnal takže pokud nekdo mate a chcete prodat SEM SNÍM :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.