koreko Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 ZDAR!Mám PSSPčko s fw 5.50 a chci tam mít skype..šel by ten skype nějak udělat??dá se do psp zapojit mikrofon z počítače nebo tak už mikrofon je??:bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 co máš za psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bumblebee1468626587 Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Mikrofon tam uz je ...... staci si updatnout na 6.3x a mas tam skype, kdyz pises ze mas FW ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Mikrofon tam uz je ...... staci si updatnout na 6.3x a mas tam skype, kdyz pises ze mas FW ...nemam slov... ty jsi co za človeka? šak tam ani nepiše co má za psp... a stačí mu 6.20 ad muže dat perma ti dilino...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Secre Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Klid lidi.... k tématu: Za prvé si nenapsal jaký máš psp, pokud máš 1000 nebo 2000ku, tak na skype můžeš zapomenout, dá se tam sice hodit, ale potřeboval bys sluchátka s mikrofonem a i tak nevím jestli by to fungovalo... Verze FW ti může být úplně ukradená protože jsem na skype normálně chodil s FW 5.03, takže to problém není.... Takže jestli máš psp 3k, tak hurá na skype :D GL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Klid lidi.... k tématu: Za prvé si nenapsal jaký máš psp, pokud máš 1000 nebo 2000ku, tak na skype můžeš zapomenout, dá se tam sice hodit, ale potřeboval bys sluchátka s mikrofonem a i tak nevím jestli by to fungovalo... Verze FW ti může být úplně ukradená protože jsem na skype normálně chodil s FW 5.03, takže to problém není.... Takže jestli máš psp 3k, tak hurá na skype :D GLSouhlas jenom u psp-1000 mužeš mít skype jenom pres pspkvm. a jak už Secre ríkal tak u psp-2000 musíš kupit sluchatka s mikrofonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vincentk Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Já mám PSP s fw 5.01 a skype funguje a sluchátka s microfonem neputřebuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Já mám PSP s fw 5.01 a skype funguje a sluchátka s microfonem neputřebuju. Tak to pak máš psp 3004 neboť tam je už zabudovaný mikrofó, jinak pokud máš starší psp tak bych chtěl vidět jak se dorozumíváš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 použij toto a pak si nainstaluj 6.20 pro-b8 perma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bumblebee1468626587 Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 nemam slov... ty jsi co za človeka? šak tam ani nepiše co má za psp... a stačí mu 6.20 ad muže dat perma ti dilino...... Tak promin no ....... zmylil jsem se .... a nechces ty jeste jednou do skoly ? ta cestina je super ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DavelusKim Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 já mám psp 2004 a mikrofon jsem si nazakásku nechal zabudovat ;) :D všecno de :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Červenec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 no aj já mám psp FAT....Nevim jestli si to pamatuju nebo ne ale asi sem ho tam po updatu na 5.50 měl..Každopádně si chci udělat update na B3 ale to mi nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
koreko
ZDAR!Mám PSSPčko s fw 5.50 a chci tam mít skype..šel by ten skype nějak udělat??dá se do psp zapojit mikrofon z počítače nebo tak už mikrofon je??:bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.