Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

AV kabel k Xboxu360


jorkmut

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Určitě se dá koupit... Nejlevněji možná tady na fóru nebo na aukru, ale pak v běžných shopech zaměřených na konzole: http://prodejher.cz/29-Xbox-360-kabely-na-XBox-360-a-herni-doplnky nebo http://www.playcentrum.cz/default.asp?SK1=XBOX%20360&SK2=HW&SK3=Kabely&menu=495 nebo http://hrejte.cz/index.php?akc=1&kat=81 a jsou i další, tohle mě teď napadlo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak nakonec jsem sehnal redukci HDMI to DVI. Ta mi pasuje do monitoru (Benq T721 17"). Při zapnutí xboxu ale výpíše hlášku: "Out of range". Je tento monitor opravdu tak zastaralý? :D A ještě bych měl jednu otázku, bude funkční gamepad primárně na PC ( http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826104402 ) na Xboxu? Tutéž otázku si kladu o gamepadu z PS2.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To jsi mel rict rovnou, ze mas monitor s DVI vstupem, pak je to nejlepsi reseni. Hláška "out of range" patrně znamená nesprávně nastavené rozlišení... máš na xku nastaveno v console settings display discovery na enabled? Jinak pokud ti normálně obraz funguje na jinym monitoru nebo televizi, nevim ted kde by mohl byt problem...

Gamepad urcite nebude fungovat, muselo by na nem byt jasne napsano, ze podporuje XBOX 360. Takovych gamepadu je bohuzel malo, stjene jako volantu apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Toho DVI vstupu jsem si všiml až později. Na jiném monitoru ten Xbox ale fungoval (také přes DVI), ale byl 22". Teď to nemám jak vyzkoušet, takže do nastavení konzole se nedostanu.

EDIT: Teď jsem měl možnost to vyzkoušet na televizoru s HDMI, ale opět nic. Pouze černá obrazovka a občas proskočí obraz menu asi na 1-2 sekundy a ještě k tomu zrní.

EDIT2: Na jiné televizi menších rozměrů (si 22") to jede. Asi něco s rozlišením. ALe naskytl se další prolém - nejede zvuk. (přes HDMI)

EDIT3: Takže zvuk jsem vyřešil právě vypnutím Display Discovery. Obraz jede jen na televizích/monitorech velikosti zhruba 22"-23". (pořád HDMI)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jakým způsobem? Někde na internetu jsem viděl něco ve stylu Y + pravá horní páčka, jenže když není obraz těžko poznáte, jestli se něco děje. Měla se resetnout konzole, ale neresetla. Ještě bych ale rád vrátil i k předešlému problému, kdy se na Benq T721 přes DVI vstup objevovala hláška Out of range. Jiný monitor v pohodě (BenQ E2220HDP).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zapneš konzolu pomocí ovladače a hned potom podržíš Y+RT, konzola se resetne do základního nastavení obrazu. Out of range znamená mimo rozsah, takže monitor zřejmě nepodporuje zobrazení při 50Hz. Pokud máš možnost na jiném monitoru nastavit zobrazení xboxu, tak to nastav na nejmenší rozlišení co jde a 60Hz a pak to možná na tom Benq pojede. Když to na jiném monitoru jede a na tom tvém ne, tak je přece nad míru jasné, že chyba není v xboxu, ale v monitoru. Monitor prostě nepodporuje režim zobrazení, který mu tam xbox posílá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu