ccinkyda Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Ahoj, mám jeden menší problém...když hraju tuto hru tak jsem za splněný úkol nedostal achievment...je tam achievment: Yankee Cow [On chapter II, don't kill the cow] ... když tedy nezabiju tu krávu, která se nemá zabít, tak nedostanu za to nic, jakto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 to je divné, já ho dostal bez problému, je to v misi jak se vracích domů s bráchne a pomáháš tomu chlapíkovi co je zavřenej v hořícím baráku a potom ve spomaleným modu se otevírají dveře stodoly a tu krávu nsmíš zabít, ale to asi víš.Potom jestli máš pálenou hru, tak to taky může být tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Jojo to je ta mise....ale díky, už jsem ho dostal, muselo se projít celou tou stodolou až ven a pak se to teprve dostalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.