Lemonye Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Zdravim chcu si poridit sve 1. PSP a to [h=1]Herní konzole Sony Playstation Portable Base Pack 3004[/h]Mam dotaz na netu neni psany jaky ma FW takze mate nekdo zkusenost jaky ma a pujde FLASHNOUT? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 snejvetši pravdepodobnosti bude mit nejnovejsi. ale jestli to jsou starši kusi tak budou mit 6.35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Tak jako tak bude mít desku 06g+, takže 6.20 Pernament nepůjde a budeš muset mít dočasnej 6.39 PRO třeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lemonye Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 snejvetši pravdepodobnosti bude mit nejnovejsi. ale jestli to jsou starši kusi tak budou mit 6.35 Aha diky takze otazka zda li pujde flashnout ? po pripade za kolik to delas? jsem z ostravy takze osobni obchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conflig Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Tohle si dokážeš udělat i sám během 5ti minut. Tady na foru jsou na to tutoriály tak si počti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lemonye Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 jojo ale radsi bych to dal nekomu kdo se vyzna nez to nejak podelat a pak aby mi to neslo vubec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Na co si chceš kupovat PSPčko, když se ho bojíš zapnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lemonye Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Nechapu an co narazis ja se ho nebojim zapnout ale proc riskovat ? nwm ty mozna mas zbytecnych 4000 xD ja ne no maminka me nesponzoruje uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Lemonye> napsal jsem ti PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Mě už dávno taky ne, ale zas nejsem takovej kr.i.pl co neumí spustit pár primitivních programů kord když je u nich i psáno že brick nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lemonye Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Boze uvedom si ze to je moje 1 psp sem v tomhle oboru uplne novej tak nechapu proc urazis sedis doma cele dny ven nevylezes a tady urazis ja myslel ze forum je od toho aby se lidi zeptali a bylo jim aspon snaha o pomoc a ne urazky prechytralych lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conflig Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Jediné co budeš muset udělat je, že vezměš jednu složku a zkopíruješ ji na MS v PSP pak ho zapneš spustíš ten program a máš to. Vůbec se nasahá na HW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lemonye Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Todle je celej navod jak flashnout moje psp?:D ps: mam v 6.37 sw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conflig Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 V podstatě ano. já bych udělal tohle (Ještě to nedělej počkej jestli někdo nepříde s něčím vhodnějším) 1. Aktualizovat na 6.39 (třeba z http://cz.playstation.com/psp/support/system-software/detail/item375498/Aktualizace-funkcí-(ver-6-39)/) 2. Stáhnou 6.39 PRO-B8 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Já mám to samé akorát, že FW 6.20 PRO-B8 + permanent patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lemonye Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Konecne clovek co je ochoten poradit diky moc vazne kouknu na to kdzy tak napisu Stahl sem si oba soubory bouzel nwm co stim:D jelikoz mam psp cca 2 hodiny doma :D nemas kontakt treba skype ze bys mi stim pomohl? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Co tu meleš za sračky? Nemůžu za to že jsi posranej spustit pár programů který zvládnou pustit i amatéři. Instalace 6.39 PRO:Funkční na PSP - 1000 / 2000 / 3000 a PSPgo (modely 01g, 02g, 03g, 04g, 05g, 07g, 09g) instalaci provádějte přímo z oficiálního fw. 6.39 rozbalte archiv 639PRO_B8.rar zkopírujte PROUPDATE a FastRecovery do složky PSP/GAME/ spusťte 6.39 PRO-B Updater instalaci potvrďte tlačítkem X nyní máte 6.39 PRO-B8 Custom Firmware Po každém vypnutí, nebo tvrdém restartu PSP budete muset vždy znovu spustit 6.39 PRO-B8 pomocí 6.39 PRO-B FastRecovery To je dřina viď? Doporučuju si k tomu vzít týdenní dovolenou a maminku aby ti u toho utírala pot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lemonye Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Jo uz sme ti vysvetloval ze jsem v oboru novacek tady mi das navod na instalaci 6.39 pro a ja mam 6.37 a na to uz nemyslis a ne ze se bojim jen nwm poradne co delat a zacni se chovat slusne nic sem ti neudelal a ze mas komplexi nechej si je na nekoho jineho ja chcu jen normalne slusne poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conflig Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Tak ho nech já když jsem měl PSP poprvé v ruce tak jsem taky nevěděl která bije a z všech těch názvů se mi motala hlava 8) *Stáhni si OFW 6.39 z těchto stránek http://cz.playstation.com/psp/support/system-software/detail/item375498/Aktualizace-funkc��-(ver-6-39)/)/ *zapoj PSP do PC a najdi složku GAME (H:\PSP\GAME) *Vytvoř tam složku UPDATE a tam vlož ten soubor EBOOT.PBP *a v PSP ho spusť (najeď na tu ikonu gamepadu a je to ve složce "memory stick" *až ho budeš mít nainstalovaný tak najeď do "system settings"/system information" a přesvěč se že tam máš 6.39 *a teď si stáhni 6.39 PRO B8 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 *potom už pokračuj podle toho návodu co tu dal RaZzeR PS: Hlavně nikdy neupdatuj na novější FW !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Máš 6.37, no a? Stáhneš 6.39 (EBOOT.PBP), dáš ho do PSP/GAME/UPDATE/, spustíš a máš 6.39. Tohle je například psáno i v tutoriálech - topik pro začátečníky, takže laskavě pročíst! 6.39 je poslední verze a narozdíl od 6.37 se stále vylepšuje, takže bude lepší ta. Jinak tohle jsou základní věci jako příkladu Update kterej má každej majitel PSPčka umět a né se toho bát. Návodů je X a šance na brick minimální, tohle už zvládne a i zvládla kde jaká lama, takže laskavě už klidni a přestaň píčovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-zere Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-pro-b8-permanent-patch-8-7-update Pořádně si to pročti než něco zbrkle uděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lemonye Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Moc diky vsem i arogantnimu Razzerovy du to skusit diky vazne jeste dotaz koupil sem i novou kartu do psp a nemam tam zadne slozky znamena to tedy vytvorit slozku game a do ni Update pak uz podle navodu dal j nebo vytvorit na pametovce slozku PSP a do ni pak GAME Update? diky prisel sem na to :D je to PSP a pak game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Tu paměťovku v PSPčku naformátuj, složky se ti vytvoří automaticky. Tu aroganci si laskavě odpusť, já bych jí spíš přiřadil k tobě, člověk ti tu něco říká a ty ho za to svojí neschopností zpiskuješ. E:// A ani to nebolelo co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lemonye Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Vsem chci podekovat vsecko probehlo jak ma diky moc omlouvam se ze sem byl hnusny ale psp drzim v ruce po 1. takze sem byl zmateny ted uz jen stahovat hry a hrat :-) diky jeste jednou P.S. Hry ktere stahnu z netu ISO mam vkladat pouze do slozky PSP/GAME a budu je mit na karte pokud chapu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 CSO/ISO hry se dávají do ms0:/ISO/ (ta složka ISO je hned na začátku paměťovky mezi složkama PSP, VIDEO a pod., tzv. "root"u. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lemonye Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 aha ja je tam prave ty slozky nemam ja dal do psp kartu dal usb do pc a mel sme to prazdne takze dodatecne slozky vytvarim tak diky jeste jedna vec kdyz stahuju z torrentu hru a je tam spousta rar souboru cca 50 mam to pak otevrit a extrahovat nebo vsech 50 nahrat do ISO slozky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Nejlepší budeš mít nahodit CFW a pak udělat v PSP formát paměťovky, tím se ti všechny potřebný složky vytvoří automaticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lemonye
Zdravim chcu si poridit sve 1. PSP a to
[h=1]Herní konzole Sony Playstation Portable Base Pack 3004[/h]Mam dotaz na netu neni psany jaky ma FW takze mate nekdo zkusenost jaky ma a pujde FLASHNOUT? diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
31 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.