crafterr Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Zdravím všechny. Právě jsem se vrátil z dovolené ve velmi vyspělé zemí a bohužel jsem tam nechal i svého mazlíčka, který mi byl odcizen :ziped:. A když tady tak sedim nad stolem s prázdnou krabičkou a sluchátkama co mi zustaly, chtěl sem se zeptat zda neexistuje nějaka ochrana, jak alespoň znepříjemnit tomu zm.... pánovi, aby si užíval mých aplikací, dat a celkově celého přístroje. Jinak se jedná o Ipod Touch 4g, kupován v ČR, vše k němu (papíry) mám. Děkují ;) PS: nechce někdo prodat rozumně Iphone 4 nebo Touch?:-D dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Cau, to naser* ja mam za to ze stim iPodem nic neudelas.. Kdyby to byl iPhone ten se da bloknout a chlapec by stoho mel iPod, ale takhle asi nic nepujde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 jestli v nem mas zapnuty MobileMe, tak se to najit pres internet, jestli ne, tak bohuzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Mám takovou otázku docela se k tomuto problému hodí... Co když toho Iphona zablokujete nepomůže nějakej prográm nějakej jailbrake aby to zase fakalo ? Protože jesli jo tak by to bylo celkem zbytečné :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Vzdy jsou cesty. znam cloveka, kterej vozi HTC telefony na Ukrajinu kde je zlegalizujou. Takze verim, ze nejaky postup existuje na kazdej telefeon. Kazdopadne doporucuju to takovejhle smejdum to maximelne stizit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Ahoj hele to stim iphonem prej jde jak kdy... kdyz prehrajes celej FW atp. hned po kradezi tak to funguje ale kdyz ho nahlasis tak do nakejch par dni mu ho bloknou a pak na nem nefunguje signal a je to jak iPod ale to i prej pak umej odbklokovat takze je to tezky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Nějak nevim proč blokovat ten telefon, proč ho nevystopovat... telefon by měl jako každej jinej, vysílat signál ikdyž ho máš třeba v módu letadlo, prostě pokud je zapnutej jde vystopovat... teda aspon po česku, a nepomůže ane změnit simku, mělo by jít o nějakej unikátní kód neví o tom někdo něco víc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Nevim jak semenuje ta aplikace a jestli ji dotycny musi mit nainstalovanou ale ta ukaze polohu iphonu pomoci gps, muzes pak na nej treba poslat zpravu a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Find My iPhone (http://itunes.apple.com/us/app/find-my-iphone/id376101648?mt=8) Ovšem, pokud ho nemáš nainstalován a nakonfigurován v předchozím iOS zařízení (tedy v tom, co jsi ztratil), je ti to defacto k ho*nu. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Find My iPhone (http://itunes.apple.com/us/app/find-my-iphone/id376101648?mt=8)Ovšem, pokud ho nemáš nainstalován a nakonfigurován v předchozím iOS zařízení (tedy v tom, co jsi ztratil), je ti to defacto k ho*nu. ;) Jo to je ono, Geobbo, díky, du si ho taky nainstalovat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Ted jsem četl na HackF*rums ze nasel iP4 a co má dělat proti bloku apod. prej stačí dát do alobalu/nechat vypnutý a přehrát fw na týden (doba v který postižený chce telefon vyhledat) a pak ENJOY new iP x) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts