lowery Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 "Mám větší obavy, že můžete získat opravdu dobrý 99 centů hra, která vám zabere hodiny a hodiny na konci a jak to dopad 60 dolarů SKU," řekl, "Myslím, že bude vždy prostor pro pojistné na SKU mobilní platformu. A myslím, že je více kupců [ENTER mobilní trh], tam bude více lidí, kteří jsou ochotni utratit trochu více na kvalitu. " Velmi Naštěstí jsem si koupil herní karty http://xrl.us/bk27oj za velmi nízkou cenu. Koneckonců, produkty, které nízké ceny a dobrou kvalitu, jsou vždy atraktivní.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 nojo, je to vazne bot :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 nechapu tenhlens topic... šak se to ani psp netiče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Google překladač ? :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 No nevím, myslím že google překládač by to zas až tak moc nesprasil...ale co já vím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.