vojtci Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 čágo, nevíte někdo jestli jde propojit Xbox s PC? Kdyžtak jak? Díky za odpověď. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Festr Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Přes LAN... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 A co vlastně chces delat po tom propojeni? o co ti jde? funguje napr. propojeni pres windows media center, dale se zkus vice vyjadrit, aby se daly rady rozvest... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojtci Odesláno Červenec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 dívat se na filmy z HDD, poslouchat písničky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Tak to můžeš jedině přes Windows Media Center, se zapnutým PC, protože nahrát filmy, nebo hudbu na HDD v xboxu nijak nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Tak to vše uděláš v Media Center. Nejdřív ale musíš na počítači nastavit, co chceš sdílet. Ale uděláš to snadno. Kdybys potřeboval pomoct, tak sem napiš a někdo ti určitě poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geroth Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Normálně sem nepíšu, ale zdá se mi, že o tomhle moc lidí neví, tak se o tu informaci musím podělit :). Neni pravda, že by byl Media Center jedinou možností.... já sám mám windows XP bez MC a už více jak rok používám TVersity, stačí tam jen zaškrtnout jakou složku to má streamovat do xboxu, například celou složku filmů, či hudby, zapnout xbox, dát videa či jak se ten panel jmenuje a naskočí tam možnost TVersity se všema složkama co jsou nastavené... dokáže přehrát cokoli co umí počítač, i MKV a ani titulky nejsou problém, jen to chce trošku nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 A nebo já používám orb velmi dobrej program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vojtci
čágo, nevíte někdo jestli jde propojit Xbox s PC? Kdyžtak jak?
Díky za odpověď. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.