Skillah Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Ahojte, som tu nový, mám PS3 a chcem si kúpiť presne toto ale mám United Kingdom účet... Pôjde mi tá karta aj na mojom účte alebo si budem musieť založiť nový účet? Za odpoveď ďakujem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Když si koupíš kartu v librách, nahodíš si tam libry :) Jsou snad v dolarech, librách a CZ korunový jsem taky viděl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skillah Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Ok vďaka, ale ja by som potreboval hlavne vedieť, že či mi karta pojde aj na mojom UK účte, lebo na niektorých e-shopoch píšu že je potrebný český účet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Ti to říkám, to samé, co si chceš koupit v CZK, uplatníš na českým účtu, v UK potřebuješ tu kartu s librama, a na účet si doplníš místo českých korun, britské libry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.