Vincentk Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Dobrý den chtěl bych se zeptat co mám dělat když se mi sekají hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 V menu psp zmáčkni select a změn hodnotu cpu clock na normal nebo na nejvyšší možnou hodnotu což je myslím 333, nebo to může být kvůli formátu hry, pokud máš hru v CSO překonvertuj do ISO formátu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 taky to muze byt nekvalitni pametovou kartou ,,Fake karta,, najdi si tady na forum aplikaci, ktera ti v PC otestuje pametovou kartu( rychlost zapisu a cteni dat ) a porovnej. Vse najdes na fore, staci hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vincentk
Dobrý den chtěl bych se zeptat co mám dělat když se mi sekají hry.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.