Qay Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 First Strike (390 Kč) Escalation (375 Kč) Annihilation (390 Kč) Celkem tedy 1155 Kč / 5osob = 231 Kč na jednoho za všechny 3 DLC. Vsechny tri DLC z ceskeho storu - kompatibilni s ceskou verzi hry Call of Duty: Black Ops. DLC bych koupil pres svou kartu - penize byste mi zaslali na ucet. Po obdrzeni penez od vsech lidi, kupuju a rozesilam udaje (ve stanoveny cas, vsem najednou). Pokud by to na sebe chtel koupit nekdo jiny (ale provereny), tak s tim nemam problem. 1. Qay 2. neo.a 3. ArK4D!e 1 4. ArK4D!e 2 5. ArK4D!e 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 jéj..first strike už mám.. bez něj by to asi nešlo co:D ale i tak bych měl zájem tak mě zatim napiš :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 tak mam zajem určo tak mě napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Jses tam. Nekdo dalsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ArK4D!e Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 napis me tam 3x ;) sehnal jsem dalsi 2 lidi :()) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Tak jestli jsi fakt sehnal dalsi 2 lidi, je nas teda celkem 5. Potvrdte mi tady, ze zajem vsech trva a do zprav Vam teda poslu cislo uctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 tak jak?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Nikdo to nepotvrdil. Ted jeste vyslo Rezurrection, to bych bral snad i radeji nez nejaky jiny DLC diky zombikum. Ale sam za par map nedam 4 kila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 tak se vykašly na tu první, já jí mám a je na ♥♥♥♥♥, vubec to nehraju.. vemem jen Escalation,Annihilation a rezurrection ;) někoho se pokusim sehnat tak taky hledej.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.