Cartman182 Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Zdravím, vyskytl se mi problém s notebookem, tím že když není na zdroji tak se vypíná. Stav baterie mi to hlásí, že je OK... Druhá věc, že když mám disk rozdělen na 2 části, tak se mi z "D" nezpustí žádný film a ani z toho "D" nic nemohu překopírovat na "C". Windos jsem přeinstaloval, ale problém to nevyřešilo. Mám Win7 32bit Ultimate edition. Nevíte někdo co s tím, nebo je to na hardwarovou opravu? Díky všem za odpovědi a nápady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Spíš napiš co máš za notebook (odkaz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Jo, vidíš to ;) HP Pavilion DV5-1110el - už se nedělá a myslím, že celkem ani moc kusů nebylo, protože se špatně sháněl EDIT: Teď sem reinstaloval opět a nerozděloval jsem disk a jede to z "C", zkusím proto znovu rozdělit při instalaci, zda-li se to nechytne. Jinak nemohl by mi někdo najít grafický ovladač na tento ntb. ? Já ho sice najdu, ale po hodině :-D, tak jestli by to neměl někdo rychleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cartman182
Zdravím,
vyskytl se mi problém s notebookem, tím že když není na zdroji tak se vypíná. Stav baterie mi to hlásí, že je OK...
Druhá věc, že když mám disk rozdělen na 2 části, tak se mi z "D" nezpustí žádný film a ani z toho "D" nic nemohu překopírovat na "C".
Windos jsem přeinstaloval, ale problém to nevyřešilo.
Mám Win7 32bit Ultimate edition.
Nevíte někdo co s tím, nebo je to na hardwarovou opravu?
Díky všem za odpovědi a nápady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.