House Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Zdravim vcera sem doufam ze rozfachal ten xlink kai a hledam nejake hrace ktery by se mnou zahraly Gta VCS.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conflig Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 XLink Kai? tohle vidím poprvé :) ale když mi dáš návod podle kterého si to dělal rád si zahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Červenec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 http://www.teamxlink.co.uk/forum/viewtopic.php?t=39586 tady to mas tak to skus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Já to rozvachám a dam vedet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conflig Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Já to zkusím, ale předpokládám, že tohle moc lidí asi nehraje :) zdá se to zdlouhavé. No každopádně to zkusím a pak dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocka221468627397 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 cau lidi kdo jeste hraje pres xlnk ? Dame nekdy gta vcs/lcs ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.