kovi8882 Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Zdravím , mám jeden takovej problém ... Nedávno jsem chtěl zase zavzpomínat na časy , kdy jsem hrál PoP SOT .. Ale na internetu , jsem našel jen Eng verzi.. Né že bych se v tom bez čestiny z dabingem nevyznal ,ale dabing se mi líbil,a já ho nikde nemohu najít ... Vím že se ty soubory ze hry daj vytáhnout ,a tak se chci zeptat jestli by někdo nebyl tak hodnej a vytáhl mi je .. Všem budu vděčnej za pomoc .. Děkuji s pozdravem Kovi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Pokud mi poradíš, jak to vytáhnout tak ti to klidně vyndám a upnu. Mám origo, ale netuším jak to ze hry vytáhnout. Bylo by to, ale až po víkendu, zítra v 6 ráno odíždím a vracím se v pondělí ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.