Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP nejde zapnout

ray559

Otázka

Zdravím, mám psp 3000(3001) verzi nevím přesně ale 5 a něco a je to hacknuté...

V poslední době se mi stalo,že se mi to vyplo, ale zapnout se dalo a teď se nedá zapnout(samozřejmě že je v nabíječce)

Napadlo mě jenom jestli není problém v baterce nebo nabíječce

Díky za každou odověď :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zdar, kdyz das psp na nabijecku nabiji se ? Oranzova dioda sviti ? Kdyz das do psp baterku a neni na nabijecce nesviti nahodou zelena kontrolka a je cerny displej? Pokud sviti zelena a jezdis sipkama slysis neco ?

Zkusil bych jinou baterku nabitou a pokud to tim nebude, nejspis je death zakladova deska nebo neco podobneho.

Odkaz ke komentáři

• 0

četl jsem fóra a viděl že se stáhla iso hra a nešlo ---> taky jsem stáhl WWE 11 hrál jsem a mezitím mi to 2x se vyplo,(šlo zapnout) pak jsem hrál atletiku a příští den mi to nešlo zapnout...

Není to brick???

Odkaz ke komentáři

• 0

Cau pokud to nenabiji ani kdyz je psp v nabijecce coz je divny vyzkousel bych jinou nabijecku, popr. napajeni pres USB.. pak bych vyzkousel jinou baterku a pak bych teprve delal zavery jakoze brick a zakladovka atp.

Btw:kdyz psp zamknes tak nesviti ale pouze sem tam hodi takovej prouzek co vypada jakoze sviti ale neni k tomu potreba elektrina :P

Odkaz ke komentáři

• 0

Mě když to udělalo moje psp, nešlo zapnout vubec nic, tak sem si s nim promluvil, vklidu jsem ho poprosil, kdyby byl tak hodnej, že bych si i rád zahrál. Je to divný, ale zatím vždycky dal na moje slova :D Taky je ale možný, že máš vypadený flex konektor, který je napojený k vypínači a k zelené kontrolce. Pokud už jsi měl nekdy PSP rozdělané a už jsi stratil záruku, mrkni na to. Ale jestli ne, tak bych si asi pučil nabiječku a jinou baterku a vyskoušel to touhle cestou. Na fotce vidíš, kde to je... =)

post-48254-14687157708248_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu