ray559 Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Zdravím, mám psp 3000(3001) verzi nevím přesně ale 5 a něco a je to hacknuté... V poslední době se mi stalo,že se mi to vyplo, ale zapnout se dalo a teď se nedá zapnout(samozřejmě že je v nabíječce) Napadlo mě jenom jestli není problém v baterce nebo nabíječce Díky za každou odověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ray559 Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Pls pište :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Zdar, kdyz das psp na nabijecku nabiji se ? Oranzova dioda sviti ? Kdyz das do psp baterku a neni na nabijecce nesviti nahodou zelena kontrolka a je cerny displej? Pokud sviti zelena a jezdis sipkama slysis neco ? Zkusil bych jinou baterku nabitou a pokud to tim nebude, nejspis je death zakladova deska nebo neco podobneho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ray559 Odesláno Červenec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 když to dám do nabíječky tak nesvítí nic nevím jeslti se nabíjí když nic nesvítí a asi bude problém někde v psp zkusím ještě něco ale pochybuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ray559 Odesláno Červenec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 jediné co na tom žije je když dám zámek tak svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ray559 Odesláno Červenec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 četl jsem fóra a viděl že se stáhla iso hra a nešlo ---> taky jsem stáhl WWE 11 hrál jsem a mezitím mi to 2x se vyplo,(šlo zapnout) pak jsem hrál atletiku a příští den mi to nešlo zapnout... Není to brick??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Cau pokud to nenabiji ani kdyz je psp v nabijecce coz je divny vyzkousel bych jinou nabijecku, popr. napajeni pres USB.. pak bych vyzkousel jinou baterku a pak bych teprve delal zavery jakoze brick a zakladovka atp. Btw:kdyz psp zamknes tak nesviti ale pouze sem tam hodi takovej prouzek co vypada jakoze sviti ale neni k tomu potreba elektrina :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 voki Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Mě když to udělalo moje psp, nešlo zapnout vubec nic, tak sem si s nim promluvil, vklidu jsem ho poprosil, kdyby byl tak hodnej, že bych si i rád zahrál. Je to divný, ale zatím vždycky dal na moje slova :D Taky je ale možný, že máš vypadený flex konektor, který je napojený k vypínači a k zelené kontrolce. Pokud už jsi měl nekdy PSP rozdělané a už jsi stratil záruku, mrkni na to. Ale jestli ne, tak bych si asi pučil nabiječku a jinou baterku a vyskoušel to touhle cestou. Na fotce vidíš, kde to je... =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ray559
Zdravím, mám psp 3000(3001) verzi nevím přesně ale 5 a něco a je to hacknuté...
V poslední době se mi stalo,že se mi to vyplo, ale zapnout se dalo a teď se nedá zapnout(samozřejmě že je v nabíječce)
Napadlo mě jenom jestli není problém v baterce nebo nabíječce
Díky za každou odověď :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.