Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

gold ucet


lemiju

Otázka

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Jak je to s gold uctem? kdyz si setru los, zadam cislo do xboxu, tak se me to pak zepta jestli ho chci aktiovavat, kdyz zakliknu ne, tak ho muzu pouzit na jinem xboxu v pohode?

Nemyslím si, že se tě zeptá, jakmile vypíšeš kod a potvrdíš, tak ho odešleš. Možná se ale gold vztahuje na uživatele a ne na xko, těžko říct, to musí říct jiní :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Kdyztak lze ten gold aktivovat pres pocitac, respektive pres mobil s internetem? na to musim uz mit zalozeny ucet, ten sem se docetl, ze muzu taky udelat na internetu a kdyz si udelam treba us nebo uk ucet, bude na to fungovat normalne fungovat kupon, ktery byl treba zakoupen v JRC? a pak kdyz poprve pustim xbox, tak tam si jen zvolim avatara, ceskou lokalizaci, nick a ten ucet je vlastne to na co se vzdy prihlasim, kdyz chci jin na live, tak ten si napisu do xboxu az pak? Omlouvam se, ze to takhle tady pisu, ale sem v tomhle amater!! Xbox jsem mel cca 2 hodiny a hodil cerveny svetlo, tak jeste ani nemam moc omakany, jak to v nem funguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu