zabiják Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 zdar lidi stáhl a naistaloval jsem si arma 2 posili a všechno v pohodě ale když začnu střílet tak není možné se trefit protože jedna rána třeba letí přesně a zbytek zásobníku letí někam uplně do pr.. např u pistole střelím a jednou se mi stalo že jsem postřelil sám sebe i když jsem mířil do volnýho prostranství před sebou zkrátka mi výstřeli děsně zahejbal nevíte někdo co stím ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 naučit se hrát hru, nebo ji přestat hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Špatnej crack :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiják Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 naučit se hrát hru, nebo ji přestat hrát :) hele já jsem nejmín 4x přetočil arma armed assault a datadisky , 2x jsem dohrál arma 2 a jednou operation arrohwead takže si myslím že to hrát umím tak mě přestan psát takoví pi.. a když neporadíš tak rači nepiš vubec (seš ubohej ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 jak sem psal je to způsobeno crackem a patchem, dej tam nejnovější patch a na něj crack a mělo by to jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max_007 Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 hra ma taku ochranu ze ked pride na to ze ju mas cracknutu tak robi kraviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.