Ombre Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Zdravíčko právě hraji star wars the force unleashed 2 pc jsem u mise kde mam zabít darth vadera to splním pote krátké video a da vám to vybrat zda zabit darth vadera či nechat žít já jsem ho zabil pote titulky jako by hra skončila ale mě se to nak nezdá opravdu hra po této misi konci nebo je to tím ze mam staženou hru z internetu ? prosím kdo jste dohrál – je to konec nebo je to tím ze mam demo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yMwT1FT7dDU jestli tvuj konec vypadal stejne jako na tom videu ano byl to konec swtfu2 je bohuzel celkem kratka hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ombre Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Ano přesně ono to je velká škoda velmi dobra hra o starwars . díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.