Kapr Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Ahoj chci se zeptat kde se da nejlevneji (nejlip v Praze) sehnat LCD na iPhone 3G? vymenit si ho umim sam.... diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vostoq Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Já osobně kupoval LCD na ipod touch 1g a stál mě mám pocit 380 kč.. Bylo to přez týpka z Aukra... Ale za boha si nevzpomenu jakej měl nick... LCD fachalo OK, dokonce se mi obraz zdál lepší :) Bohužel mi při výměně odešla baterka (dobře odlepoval jsem jí tak veheměntně až se rozlepila) takže mi tu teď leží ipod nepoužitelnej, a na výměnu baterky jsem línej (shánět, koukat na jůtůb jak na to atd. :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kapr
Ahoj chci se zeptat kde se da nejlevneji (nejlip v Praze) sehnat LCD na iPhone 3G? vymenit si ho umim sam....
diky za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.