DEniso Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Zdravím hrál jsem první díl na pc a teď jsem si koupil x box.. nemáte někdo nějaký český návod jak se to ovládá .. Vím že na compu se šlo bránit a u toho se dělal třeba protiútok ale nevím kterým tlačítkem na joypedu atd... a to menu co se ovládá šipkama jak se třeba hází šípky nebo nože atd.. nechcete se někdo rezepsat prosím, nebo nějaký link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 K tomu žádný návod nepotřebuješ...v průběhu celý tý hry ti to bude řikat, co a jak dělat...jakmile zmačkneš to co máš, tak ti přece dojde co jsi právě tim tlačítkem udělal ne..? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEniso Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Jasné ale na začátku je tam hned 5 na mně a kryju se a nevím jak se dělá protiútok jestli šipkou nebo písmenkem a vždycky mně dosekají a nechci jít dál dokud to nezjistím...... jinak vše jsem pochopil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 To menu se spustí tlačítkem LB. Útok (kombo) děláš LT+X když na tebe někdo útočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.