michat Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Zdar, dneska sem nainstaloval dirt 3 a hned potom patch 1, a když sputím hru, tak místo abych jí měl po celé obrazovce tak jí mam v okně. nevíte co s tím? vůbec na nic to nereaguje, ani F11 atd..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Já jí mám taky v okně, asi jinak nejede ... :/ Edit: a jde ti ukládat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Červenec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 no, jedno téma už tu takový bylo, no, já sem jí ted instaloval po druhý, jednou bratrovi, kde to měl v cajku, něco sme nainstalovat(asi patch) a ukládalo se mu to, a pak se mu to taky dostalo do okna, ale šlo mu to okno dát na celou obrzovku -> měl to po celý obrazovce ale byla vidět lišta atd(jako u prohlížeče na pc) no, a pak se mi zpravil pc, já sem to nainstalovat i s tim patchem a mam to v okně jako když mam složku, takže na tom vydim samí hovna :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 me jede dirt 3 v poho stahnul jsem , nainstaloval crack a hraji save vse jede v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.