lucanak Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Mám dotaz stáhnul jsem si savedata pro Tekken 5 Dark Ressurection přetáhnul do PSP Savedata atd. ale když spustím hru tak mi to píše: This game data was saved on a different system and cannot be loaded. Start game anyway? Nevíte co s tím. Prosím co nejrychleji. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bumblebee1468626587 Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 mas jinou verzi hry nez savu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucanak Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 mám hru Eu a save taky ale mě to píše že save byl vytvořen v jiném psp ale třeba u US savu se mi to neobjeví a rovnou mi to řekne Create new profile. Jestli to není nějakym nastavením v psp? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bumblebee1468626587 Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Davas ty savy tam, kam mas ulozeny ten stary save ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucanak Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Jo dávám to byla blbá otázka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bumblebee1468626587 Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 a nemas nahodou spatny save a nevis o tom ? mozna to nekdo popletl .... skus stahnout z jineho zdroje .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucanak Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 právě že jsem stahoval asi z pěti různých stránek a pořád to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Tuším že zrovna tahle hra to má ošefovaný aby si nikdo nemohl stáhnout save, každý ať si odehraje svoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bumblebee1468626587 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 nebo je jeho verze osekana ..... ukracena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lucanak
Mám dotaz stáhnul jsem si savedata pro Tekken 5 Dark Ressurection přetáhnul do PSP Savedata atd. ale když spustím hru tak mi to píše: This game data was saved on a different system and cannot be loaded. Start game anyway?
Nevíte co s tím. Prosím co nejrychleji. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.