Diskomuz Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Zdravíčko, Prosím Vás o radu dělal jsem jailbreake na 3Gčku pomocí redsnow, potom jsem pomocí cydie nahrál redsnow aplikaci....ale stále mi to nenalézá síť nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 na unlock neni redsn0w aplikace ale ultrasn0w ... to si musis stahnout z cydie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Diskomuz Odesláno Červenec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 na unlock neni redsn0w aplikace ale ultrasn0w ... to si musis stahnout z cydie Pardon chtěl jsem napsat ultrasn0w.... :) to mám nainstalovaný ale stále nenachází :D nemusí se nějak aktivovat (kromě restartu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Diskomuz
Zdravíčko,
Prosím Vás o radu dělal jsem jailbreake na 3Gčku pomocí redsnow, potom jsem pomocí cydie nahrál redsnow aplikaci....ale stále mi to nenalézá síť nevíte co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.