ekRa Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Zdravím, půjdu rovnou k věci.. Známý mi dali PSP jestli bych jim ho neflashnul, jelikož to není jejich parketa.. PSP 3004 OFW 6.35 Modul: 09g Byl bych rád, kdyby mi někdo určil cestu kudy kam. Nejsem v tom úplně neznalej, sám jsem si kdysi (cca 2 roky zpět) flashnul PSP 2004 přes Pandoru. EDIT: Zřejmě bych updatoval na 6.39 a použil LCFW 6.39 ME-9.1.. - myslím, že to je asi nejvhodnější volba vzhledem k firmwaru a modulu desky. EDIT2: Jak jsem myslel, tak jsem udělal.. Prosím o LOCK a omlouvám se za tento topic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ekRa
Zdravím,
půjdu rovnou k věci.. Známý mi dali PSP jestli bych jim ho neflashnul, jelikož to není jejich parketa..
PSP 3004
OFW 6.35
Modul: 09g
Byl bych rád, kdyby mi někdo určil cestu kudy kam.
Nejsem v tom úplně neznalej, sám jsem si kdysi (cca 2 roky zpět) flashnul PSP 2004 přes Pandoru.
EDIT:
Zřejmě bych updatoval na 6.39 a použil LCFW 6.39 ME-9.1.. - myslím, že to je asi nejvhodnější volba vzhledem k firmwaru a modulu desky.
EDIT2: Jak jsem myslel, tak jsem udělal.. Prosím o LOCK a omlouvám se za tento topic.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.