Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

takže druhá parta je fertig, hru koupím na stejný účet na který se kupovalo Castle Crashers, ale asi tak za dva dny, až si CC stáhnou ještě dva (kejsi, holmmi).

1. Readdy_B

2. Holmmi

3. JohnyCZE

4. Kaulyjunior

5. Lakky1

pošlete 70 Kč (350:5) na číslo účtu mojí manželky:cry: 1492936634/0600, do zprávy napište váš PSN nick a hoďte si mě do přátel, budeme v kontaktu a hned jak dorazí jednotlivé platby, budu vám přes PSN posílat přihlašovací údaje ke stažení.

Odesláno

jj, řešil jsem to a já jsem svoje účty aktivoval max na 4 systémech, takže dík za upozornění, to by byl kua průser...ale napadá mě, že když se mi pose*e PS3, koupím novou a mám účet aktivovaný 5x, jsem v p*deli se staženýma DLCčkama, co? Každopádně všichni zůčastnění už mi napsali ohledně plateb, takže dnes nebo zítra založím nový účet a budu psát info, jak to bude chodit. mimochodem, docela se mi líbí Dead Brick s těma pastma na zombíky a ve dvou je to docela zábavný...

Odesláno

já ty jejich podmínky nečet:D...asi to není úplně košer, ale zase mají alespoň něco, digitální distribuce je předražená a já bych si nikdy Limbo nebo Castle Crashers za plnou cenu nekoupil...to už si dám tu práci se sledováním a raději na aukru koupím za 350 Kč Red Dead Redemption nebo jiný AAA titul, PSN hry nakupuji hlavně se slevě, to je na store docela dobrý, slevy jsou i 50%..nebo nákup s někým. Na PS3 je dobrý, že staženou hru můžu mastit na jakýmkoliv účtu a můžu mít účty v PS3 všechny najednou...u PSP se musí nejdřív účet smazat a až potom se přihlásit na jiný a hry jdou hrát jen na účtu na který byly staženy, takže docela opruz...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu