Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dirt 3, Forza 3, Forza 4

BigS

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
1.forza 4 ještě nevyšla tak co s eptáš tak blbě ! ?

2. to zkus sám ne a uvidíš ale já bych ti poradil dirt 3

1. taky vím že ještě nevyšla..

2. to si mám podle tebe koupit 2 hry cca za 1000,- abych si to ,,zkusil'', já myslel že od toho je tady tohle forum aby ses mohl zeptat a poradit ne ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
1. taky vím že ještě nevyšla..

2. to si mám podle tebe koupit 2 hry cca za 1000,- abych si to ,,zkusil'', já myslel že od toho je tady tohle forum aby ses mohl zeptat a poradit ne ?

vždytjsem napsal bert dirt 3 tak co meleš že jsem ti neporadil ?

a když víš že nevyšla tak proč s eptáš jaká je ? a navíc má vyjít až v listopadu tka jak má kdo vědět jaká je ? :D D :D :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Záleží na tom jakej styl jízdy máš radši...jestli Rally závody nebo simulace...DIRT 3 je uplně špičková hra, Forza 3 je taky super...Forza má prý čas dohrání přes 100 hodin což je pravda, protože já mám 15% a mam nahráno přes 13 hodin...ale když bych si měl vybírat mezi těmito dvěma hrami, tak bych bral DIRT 3

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud tě baví simulátory a silniční závodění, tak jednoznačně běž do Forzy, pokud tě baví arkádovější styl jízdy, kde si nenastavuješ odpružení,pneumatiky,podvozek, apod. a baví tě Rally tak jednoznačně Dirta 3, mimochodem, je "blbé" se zeptat, která hra je lepší, když ani nenapíšeš, jaké závody jsou ti nejvíc po chuti, protože tyhle dvě hry jsou naprosto odlišné a jediná věc která je spojuje, je to že jsou ve hře auta :))

IMHO: Dirt 2ka taky není špatná, 3ka je spíš zaměřená na Rally a Gymkhanu a 2ka na Rallycross a ostatní americké "styly" závodění :)) ... snad jsem ti pomohl ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu