BigS Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Čus chtěl jsem zeptat jestli někdo máte zkušenosti s těmahle hrama. Která je lepší ? PS: na forzu 4 potřebuju kinect? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 1.forza 4 ještě nevyšla tak co s eptáš tak blbě ! ? 2. to zkus sám ne a uvidíš ale já bych ti poradil dirt 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigS Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 1.forza 4 ještě nevyšla tak co s eptáš tak blbě ! ? 2. to zkus sám ne a uvidíš ale já bych ti poradil dirt 3 1. taky vím že ještě nevyšla.. 2. to si mám podle tebe koupit 2 hry cca za 1000,- abych si to ,,zkusil'', já myslel že od toho je tady tohle forum aby ses mohl zeptat a poradit ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaccomo Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Jestli ti mužů poradit kup forzu 3 ono dost záleží na tom jakej stil jízdy ti vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 1. taky vím že ještě nevyšla..2. to si mám podle tebe koupit 2 hry cca za 1000,- abych si to ,,zkusil'', já myslel že od toho je tady tohle forum aby ses mohl zeptat a poradit ne ? vždytjsem napsal bert dirt 3 tak co meleš že jsem ti neporadil ? a když víš že nevyšla tak proč s eptáš jaká je ? a navíc má vyjít až v listopadu tka jak má kdo vědět jaká je ? :D D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaccomo Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 No a ohledně kinectu ne ní potřeba při forze 4 je tam jen jako doplněk a ňake funkce to přidavá te hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Záleží na tom jakej styl jízdy máš radši...jestli Rally závody nebo simulace...DIRT 3 je uplně špičková hra, Forza 3 je taky super...Forza má prý čas dohrání přes 100 hodin což je pravda, protože já mám 15% a mam nahráno přes 13 hodin...ale když bych si měl vybírat mezi těmito dvěma hrami, tak bych bral DIRT 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Ty hry zdaleka nestojej litr obě seženeš okolo 500kč. A v bazaru ještě míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Pokud tě baví simulátory a silniční závodění, tak jednoznačně běž do Forzy, pokud tě baví arkádovější styl jízdy, kde si nenastavuješ odpružení,pneumatiky,podvozek, apod. a baví tě Rally tak jednoznačně Dirta 3, mimochodem, je "blbé" se zeptat, která hra je lepší, když ani nenapíšeš, jaké závody jsou ti nejvíc po chuti, protože tyhle dvě hry jsou naprosto odlišné a jediná věc která je spojuje, je to že jsou ve hře auta :)) IMHO: Dirt 2ka taky není špatná, 3ka je spíš zaměřená na Rally a Gymkhanu a 2ka na Rallycross a ostatní americké "styly" závodění :)) ... snad jsem ti pomohl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BigS
Čus chtěl jsem zeptat jestli někdo máte zkušenosti s těmahle hrama.
Která je lepší ?
PS: na forzu 4 potřebuju kinect?
Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.