mulderr Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2011 Dobrý den, prosím o radu. V PS Store jsem koupil hru "GRID". Po stažení jsem ji viděl a nainstaloval, ale po instalaci ji nikde nevidím... :ziped::cry: Citovat
0 esmo Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2011 stahni znova a nainstaluj znova :) Citovat
0 tomas.kolinek Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2011 Mohl to byt taky nejaky balicek do hry ne?:) Citovat
0 Geobba Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2011 Nějak si nejsem vědomej, že by na CZ Storu byla plná verze GRIDu. Nestáhl sis Game Pack? :D Ten je ti bez plný hry platnej asi jako mrtvýmu zimník. :lol: Citovat
0 mulderr Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2011 Nojo, asi máte recht... Byl to balíček. to jsem si zas dal... díky za rady Citovat
0 pigi96 Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2011 Z toho si nic nedělej taky jsem se jednou spálil a od té doby si dávám pozor na to co kupuji. :) Citovat
Otázka
mulderr
Dobrý den, prosím o radu. V PS Store jsem koupil hru "GRID". Po stažení jsem ji viděl a nainstaloval, ale po instalaci ji nikde nevidím... :ziped::cry:
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.