BigTomik Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Zdravim jakou tv byste mi doporučily? Ps:ale nějakou za rozumny penize dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petanek Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Mel bys asi vic specifikovat vyuziti tv, uhlopricku a cenovy limit. Ale myslim, ze dnes neudelas chybu s jakoukoliv lcd tv. uhlopricku 32" nebo 40" znacky Samsung, LG. Ale jak rikam rekni cenu a muzeme Ti poradit bliz. Jinak je tu na to zvlastni tema, tak bych se porozhledl tam. http://console-forum.net/tema/54468-xbox360-pripojeni-a-vyber-tv-ci-monitoru/page64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 mas tady mega tema , tam ti lidi doporučí , jinak osobně mam 6řadu samsungu a sem spokojenej ... Lidi hodně doporučují plazmy , lepší výkon , prý žádny imput lag , sice vyšší spotřeba ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 To těžko poradíme když neřekneš ani uhlopříčku a ani cenu...rozumná cena je u někoho 10k a u někoho zase 20k ...dnes si vybereš špičkovou 94cm Samsung do 15k...samozřejmě všechny jsou dnes už FullHD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Když neřekneš využití tak ti moc neporadíme jinak za mě určitě ber Panasonic Vieru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BigTomik
Zdravim jakou tv byste mi doporučily?
Ps:ale nějakou za rozumny penize
dikec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.